X

Ramona Mănescu rămâne ministru: "Îmi asum să pierd politic"

255
Ramona Mănescu rămâne ministru:
Ministrul de Externe, Ramona Mănescu, spune că "își asumă" să rămână în Guvern, chiar dacă ALDE a decis ieșirea de la guvernare.


"Înțeleg poziția ALDE, o respect, dar pentru România, să dea semnale că este inconsecventă e un lucru rău. Îmi asum să rămân în continuare, măcar până când se clarifică situația și reușesc să avansez negocierile pe care le am cu oficialii europeni. Suntem într-un moment în care pentru România trebuie luate niște decizii care ne vor afecta pentru următorii 5 ani", a spus Mănescu la Digi24.


Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a spus că, dacă vor fi miniștri ALDE care nu demisionează din Guvern, aceștia vor fi excluși din partid.


"Nu am îndoieli că dl Tăriceanu va face ceea ce a spus că va face. Îmi asum să pierd eu politic, pe plan intern, dacă așa se pune problema, dar să nu piardă România pe termen lung", a spus ea.


"Biroul Permanent a decis retragerea miniștrilor din guvern. Cei care nu o vor face vor suporta consecințele. Nu am informații legate de vreun ministru, consecința este excluderea din partid", a spus astăzi Călin Popescu Tăriceanu, după ce a făcut anunțul oficial că ALDE iese de la guvernare.


Și social-democratul Niculae Bădălău, ministrul Economiei, a confirmat că Ramona Mănescu rămâne în Guvern. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.042 secunde