Rareș Bogdan: Alegerea noastră pentru a fi premier este Florin Cîțu

257
Rareș Bogdan: Alegerea noastră pentru a fi premier este Florin Cîțu - rares-1633255098.jpg

Articole de la același autor

Alegerea liberalilor pentru funcţia de premier pe scurtă, medie şi lungă durată este Florin Cîţu, a afirmat, duminică, prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan.


"Cu siguranţă putem merge pe un premier din interiorul cabinetului care sau să demisioneze, sau să nu primească votul de investitură. Dar alegerea noastră pentru a fi premier, pe scurtă, medie şi lungă durată, este Florin Cîţu. Noi nu avem o altă opţiune. Oricine speculează alte opţiuni, sunt strict din dorinţa de a face scenarii politice. Noi mergem pe Florin Cîţu şi pe el îl vom susţine şi cu el vom traversa această perioadă", a declarat Rareş Bogdan în cadrul emisiunii Insider Politic de la Prima TV.

Potrivit Realitatea.net, întrebat dacă nu crede că el ar fi o variantă mai bună de premier, Rareş Bogdan a precizat că, din punctul său de vedere, "Florin Cîţu este cea mai potrivită persoană" pentru funcţia de prim-ministru.


"Eu îmi voi folosi toată influenţa şi capacitatea pentru a-i strânge o majoritate parlamentară lui Florin Cîţu", precizat prim-vicepreşedintele PNL. Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5933 secunde