Noi reproșuri. „Dacă era Marcel Boloș la Fonduri Europene, semnam PNRR în august”

144
Noi reproșuri. „Dacă era Marcel Boloș la Fonduri Europene, semnam PNRR în august” - raresbogdan-1626627104.jpg
Alegerile din PNL agită din nou coaliția de guvernare. Rareș Bogdan îi reproșează lui Ludovic Orban modul în care a negociat împărțirea ministerelor cu partenerii de guvernare. El spune că dacă de fondurile europene s-ar fi ocupat liberalul Marcel Boloș, România ar fi printre țările al căror Plan Național de Redresare și Reziliență ar fi fost deja aprobat la Bruxelles. În replică, actualul ministru al Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, din partea USR PLUS, spune că planul făcut de Boloș nu ar fi fost luat în serios de Comisia Europeană.

„Aș fi vrut să fie aici - și trebuia să fie aici, oameni buni, dacă stăteam drepți și negociam drepți, aici ar fi trebuit să fie Marcel Boloș, care ar fi fost cel mai bun ministru al Fondurilor Europene și e o rușine că nu este în Guvernul Cîțu. Este o rușine pentru liberali și pentru România”, a spus Rareș Bogdan la o conferință la PNL Bihor.

„Și vă mai spun ceva. Dacă Marel Boloș era ministrul Fondurilor Europene - sau Investițiilor, sau cum Dumnezeu îi mai tot schimbă numele - vă asigur că eram în cele 14 state care semnau PNRR și încasam până la sfârșitul lui august banii. Așa, semnăm în septembrie. Dar nu e Marcel Boloș. Din ce cauză? Poate va răspunde unul dintre cei care vin după mine”, a adăugat el.


Ministrul fondurilor europene, Cristian Ghinea, nu a întârziat să-i dea replica lui Rareș Bogdan.Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.6939 secunde