Război în toată regula la vârful PDL Constanța

2201
9
Război în toată regula la vârful PDL Constanța - pdlnicolaeanghelprimarcastelufot-1318259588.jpg

Primarul localității Castelu și, totodată, prim-vicepreședinte al Biroului Permanent Județean al PDL Constanța, Nicolae Anghel, este nemulțumit de ceea ce se întâmplă în filiala județeană.

Cunoscut ca o persoană cu "limba ascuțită" atunci când ceva îl nemulțumește, Nicolae Anghel nu a ezitat să-și spună părerea, după ședința de la BPJ, vizavi de alegerile ce vor avea loc la Organizația Municipală a PDL Con-stanța, la data de 22 octombrie.
"Nu este corect ce se întâmplă și cu ce aud de prin presă că alegerile vor fi cumpărate cu 100.000 de euro de unii care vor, neapărat, să fie cineva anume președinte acolo. Nu sunt de acord nici ca cineva să impună alegerea lui Florian Constantin ca președinte al filialei municipale. O spun clar că, dacă Florian Constantin va ieși președinte la Organizația Municipală, eu îmi dau demisia din BPJ. Și așa nu suport să stau la masă cu Constantin. Eu nu pot vota la Municipiu, nu am dreptul, dar prefer să iasă președinte Constantin Chirilă, măcar el are 20 de ani vechime în partid, nu este venit de câțiva ani", a spus Anghel.
De altfel, potrivit unor surse din BPJ, Nicolae Anghel este cam singurul care are curajul să spună ce îl nemulțumește în cadrul ședințelor Biroului Permanent Județean al PDL Constanța, de multe ori, el "luându-se de gât" chiar și cu președintele Gigi Chiru.

La rândul lui, prim-vicepreședintele Organizației Județene a PDL Constanța, Florian Constantin, a declarat că nu este hotărât dacă va candida la conducerea Organizației Municipale a PDL Constanța.
"Îmi voi analiza toate șansele și voi da un răspuns partidului înainte de termenul limită la care se pot depune candidaturile", a spus Constantin.
În altă ordine de idei, se pare că apariția candidaturii deputatului Constantin Chirilă a dat peste cap planurile multora din PDL care vedeau competiția doar între Florian Constantin și Maria Stavrositu. În acest context, surse din cadrul partidului au declarat că este posibil ca Florian Constantin să nu mai candideze pentru președinția Organizației Municipale a PDL Constanța, fiind conștient că nu are șanse prea mari în fața lui Chirilă.
Până în acest moment, și-au exprimat dorința de a candida la președinția Organizației Municipale a PDL Constanța, actualul interimar, deputatul Maria Stavrositu, și deputatul Constantin Chirilă, însă lista rămâne deschisă.
Termenul limită până la care se pot depune candidaturile pentru șefia Organizației Municipale este cu trei zile înainte de data ale-gerilor.
Alegerile vor avea loc la data de 22 octombrie, începând cu ora 10.30, la Casa de Cultură din Constanța.



Comentează știrea

vasile suceveanu
11 octombrie 2011
bravoooooooo

Foarte bine. Nichi nu spune niciodata minciuni stie el ce spune si il felicit ca are curaj sa spuna si in fata nu ca altii care o fac pe la colturile partidului.Daca ar fi mai multi care sa ia atitudine atunci partidul asta de la constanta nu ar mai avea de suferit din cauza unora care s-au pripasit pe la sediul de la gara si se cred mari sefi.

chirileanu
11 octombrie 2011
nulitate periculoasa

Dl Anghel are dreptate.Constantin a devenit emblema organizatiei judetene,instrumentul cu care unii isi rezolva interesele personale.Vinovatul principal este Chiru care tolereaza asemenea indivizi.

bravo
11 octombrie 2011
bravo

bravo

SAVA
11 octombrie 2011
Sinceritate

Desi se pare ca sinceritatea in politica este sinucidere curata,iata ca Nichi a dovedit contrariul.Totdeauna a spus ce gandeste motiv pentru care merita felicitari.Poate invata si Chiru ceva si declara sincer cu cine doreste sa faca echipa la municipiu pentru ca daca va fi curva, cu o curva se va alege.

rex
11 octombrie 2011
gasca lacustelor flamande

Are importanta cine va fi viitorul sef de gasca , pentru noi important ca aceasta adunatura de lacuste flamande sa fie izolata in plan politic sa nu mai influienteze traiul nostru.

Carmen
11 octombrie 2011
RUSINE !

Daca este democratie, poate candida orice persoana doreste. De ce îi este frica lu Niki. Doar vorbeste ca asa este în prim plan ca în rest...........

admirator
11 octombrie 2011
razboi

Felicitari domnule primar. Aveti verticalitate si curaj, nu ca altii. Si nici nu ati cerut bani asa cum cere Constantin de peste tot. Asa oameni ar trebui in BPJ. Acest Constantin nu vede ca nu face doi bani? Sa se retraga si ii organizam o masa festiva la ZORILE

votant100%
11 octombrie 2011
atitudine

Felicitari Domnule Primar! Sunteti exact persoana dorita de noi cand am votat in martie 2011! Va rugam sa aveti grija de dumneavoastra! Ar vindeo si pe maica-sa numai sa castige! Pe de alta parte sunt mandru ca va cunosc! Nu va lasati! Succes!

corect
11 octombrie 2011
corect

Sa traiesti Nicki.Esti beton ca intotdeauna.Noroc ca esti acolo sa i mai dai cu capul de pereti presedinte si primvicepresedintele ingalat de linga el.Sa-ti dea Dumnezeu sanatate.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3823 secunde