Reabilitarea infrastructurii, pe lista de priorități a administrației locale din Techirghiol

240
Potrivit unui comunicat de presă, Consiliul Local Techirghiol a aprobat, la finalul lunii februarie, bugetul de venituri și cheltuieli pentru anul 2010, care ajunge la aproximativ 12.000.000 de lei.
Pe lista de priorități a administrației locale se numără reabilitarea infrastructurii orașului, respectiv asfaltare (2.189.000 de lei), canalizare (639.000 de lei), extinderea rețelei de alimentare cu apă (142.300 de lei), precum și extinderea rețelei electrice în zona A202 (500.000 de lei).
Rețeaua de canalizare se va extinde cu precădere în cartierele nou create - străzile: Avram Iancu, Bucovinei, Zânelor, Ecaterina Varga, Oltului, Banu Mărăcine, Alba-Iulia, Florilor, Aleea Foișorului și Aleea Siretului.
Se vor efectua lucrări de reabilitare a covorului asfaltic pe străzile: Griviței, Negru Vodă, Elena Cuza, Fragilor, Pictor I. Tucu-lescu, Alexandru Puskin, Mihai Eminescu, Tudor Vladimirescu, Țepeș Vodă.
În buget au fost incluse și sumele alocate de către Ministerul Dezvoltării Regionale și Turismului pentru dezvoltare publică locală, cu repartizarea acestora concomitentă pe capitolele de cheltuieli, respectiv 710.000 de lei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7613 secunde