Reabilitarea străzilor și anveloparea blocurilor, prioritare pentru Anca Belu

846
4
Reabilitarea străzilor și anveloparea blocurilor, prioritare pentru Anca Belu - ancutabelunkogalniceanu-1347551270.jpg
Primarul localității Mihail Kogăl-niceanu, Anca Belu, a vorbit zia-rului "Cuget Liber" despre pro-iectele aflate în desfășurare la momentul actual în comună, precum și despre cele care ur-mează a fi implementate în scurt timp. Belu a precizat că, în această perioadă, se încearcă găsirea unei companii care să se ocupe de reabilitarea a 13,2 kilometri de drum pe măsura 577. Potrivit primarului, deși proiectul este ca și început, toată documentația necesară în acest sens fiind deja pregătită, administrația locală trebuie să găsească o firmă de construcții dispusă să dea start lucrărilor pe banii proprii. 


"În cel mai scurt timp, vom implementa proiectul pentru modernizarea infrastructurii, respectiv a câtorva străzi din satele Palazu Mic și Piatra. De asemenea, avem în vedere modernizarea unor străzi din cartierul rezidențial din Mihail Kogălniceanu și a altor străzi din comună, care nu sunt incluse în reabilitările realizate de RAJA. Per total, se vor executa lucrări pe 13,2 kilometri de drum. Actual-mente căutăm o firmă care să execute lucrările pe banii proprii, pentru că finanțarea asigurată de Guvern în acest sens încă nu a venit", a explicat Belu. 


Întrebată dacă există posibilitatea ca proiectul să fie blocat din cauza disputelor existente la nivelul Consiliului Local, Anca Belu a precizat: "Nu cred că vom avea probleme. Proiectul a primit deja votul consilierilor, iar în eventualitatea în care va mai trebui să facem modificări, nu cred că aceștia se vor opune, pentru că este o inițiativă de mare interes pentru cetățeni".

Tot pe măsura 577, conducerea administrației locale Mihail Kogălniceanu are în vedere reabilitarea și asfaltarea drumului comunal care face legătură între localitate și satul Sibioara.

"Drumul acela este complet distrus și necesită lucrări sub-stanțiale, pentru că este o arteră intens circulată. Este vorba de o suprafață de șase kilometri. Cred că proiectul va costa pe jumătatea celui de reabilitare a străzilor din Mihail Kogălniceanu despre care v-am vorbit anterior", spune primarul.

Mai mult, liderul administrației locale are în vedere un proiect prin care vor fi anvelopate 20 din cele 42 de blocuri existente în Mihail Kogălniceanu. Potrivit Ancăi Belu, în această perioadă se fac pregătirile pentru demararea lucrărilor. 


Comentează știrea

Vasile
14 septembrie 2012
Alegeri au fost fraudate in Mihail Kogalniceanu

Prioritara pentru Anca Belu este demisia din functia de primar, functie pe care a castigat-o fraudulos prin mituirea votantilor. Au fost si cateva arestari pana acum, insa acest personaj josnic ar trebui sa plece cu coada intre picioare. Nu-ti este rusine sa te joci de-a primarul? Cum poti tu sa spui ca implementezi ceva cand tu ai furat practic aceasta functie?

Gigi
14 septembrie 2012
alegeri furate

Da, asa este, evident ca au fost furate/trucate alegerile in Mihail Kogalniceanu. S-au oferit bani in schimbul voturilor, de ce nu spune nimeni nimic????? DA, ALEGERIL EIN MIHAIL KOGALNICEANU AU FOST FURATE DE CATRE PNL SI ANCA BELU!

Răspuns la: Alegeri au fost fraudate in Mihail Kogalniceanu
Adăugat de : Vasile, 14 septembrie 2012
Prioritara pentru Anca Belu este demisia din functia de primar, functie pe care a castigat-o fraudulos prin mituirea votantilor. Au fost si cateva...
Andreea
14 septembrie 2012
Anca Belu

Da... am ajuns sa ne vindem votul pe 50 de lei, ma intreb cum isi va scoate banii dna. Belu, dupa ce PNL va trebui sa dea cadou toate lucrarile publice sponsorilor!

MOARTEA LUI BELU-CARATANA
18 septembrie 2012
COMUNA DE HOTI PRIMAR HOT

COMUNA DE HOTI MAKEDONI -

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2712 secunde