"Reducerea CAS, folosită ca motiv electorata"

215
Președintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat că reducerea CAS a fost folosită de Traian Băsescu, de PNL și de PDL ca "motiv electoral", el făcând aceste afirmații întrebat despre propunerea opoziției de organizare a unei sesiuni extraordinare pentru reexaminarea proiectului de lege

"Reducerea CAS a fost folosită de fiecare, și de Traian Băsescu și de liberali și de PDL, ca și motiv electoral. După părerea mea, nici unii, nici ceilalți nu sunt interesați în mod serios de efectele benefice ale acestei măsuri. Toți o judecă în registru electoral și, din acest motiv, chiar nu îi luăm în seamă", a spus social-democratul.

Dragnea a menționat, totuși, că propunerea va fi analizată, deși și-a declarat rezerva că liberalii vor rămâne consecvenți.

"Când am ieșit cu el, au spus că e o măsură proastă. Sunteți siguri că mâine o să aibă același punct de vedere? Nu putem să chemăm Parlamentul și, înainte cu o zi, să vină Parlamentul și să ne trezim că liberalii nu mai vor. O să analizăm. Îi înțelegem, ei sunt în lipsă de idei, sunt în lipsă de proiecte pe care să le prezinte și îi înțelegem, au fost și agitați cu desemnarea candidatului", a adăugat el.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 23 Iulie 2014
Stire din Politică-Administrație : CAS-ul, înapoi în Parlament
Pagina a fost generata in 0.2748 secunde