Referendum / Consilierul județean Mihai Petre explică de ce nu vrea să voteze

362
"Astăzi nu mă prezint la vot. Este primul scrutin electoral pe care am decis să-l ignor. Pentru că referendumul împotriva desființării județului Constanța este nelegal, imoral, inoportun și mincinos. Pentru că nu vreau să fiu părtaș la irosirea a 20 de miliarde de lei vechi din buzunarul fiecărui constănțean pe elucubrațiile președintelui Consiliului Județean, Nicușor Constantinescu. Pentru că vreau ca sistemul de privilegii PSD-PNL, patronat de președintele Consiliului Județean Constanța, să se prăbușească", a spus consilierul județean Mihai Petre.
El a mai adăugat că s-a săturat de tehnicile ordinare de intoxicare și manipulare, marca PSD-PNL, care s-au manifestat din plin în campania pentru promovarea acestui referendum.
"Nu votez pentru că județul Constanța nu se desființează nici în contextul unei posibile reorganizări teritoriale a României. Pentru că, de mâine, voi avea același buletin iar capitala județului va fi tot la Constanța.
Pentru că numai prin lipsa la vot putem sancționa sistemul de privilegii PSD-PNL care irosește astăzi 20 de miliarde de lei din banii fiecărui constănțean. Pentru că posibila reorganizare teritorială ar aduce după sine numai desființarea scaunului președintelui Consiliului Județean Constanța, Nicușor Constantinescu", a mai spus Petre.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 05 Noiembrie 2011
Stire din Politică-Administrație : Referendum / Prezență mică la vot
Sâmbătă, 05 Noiembrie 2011
Stire din Politică-Administrație : "Îi voi face plângere penală lui Nicușor"
Pagina a fost generata in 0.2352 secunde