Referendum pentru demiterea primarului de la Agigea. „Am strâns semnăturile necesare"

1585
Referendum pentru demiterea primarului de la Agigea.  „Am strâns semnăturile necesare
Președintele  USR Constanța, Dumitru Caragheorghe, a anunțat în urmă cu puțin timp că s-au strâns semnăturile necesare pentru organizarea referendumului de demitere a lui Cristian Maricel Cîrjaliu, primarul comunei Agigea..


"Am strâns semnăturile necesare pentru organizarea referendumului de demitere a lui Maricel Cîrjaliu, primarul comunei Agigea.  S-au strâns 1967 și era nevoie de 1880. Vom înainta Prefecturii solicitarea organizării referendumului de demitere a primarului PSD, Maricel Cirjaliu", a precizat peședintele USR Constanța, Dumitru Caragheorghe
"Vom anunța înregistrarea la Prefectura Constanța a solicitării organizării unui referendum local pentru demiterea primarului PSD Cristian Maricel Cirjaliu. Cererea este însoțită de motivele demiterii și de semnăturile necesare, conform O.U.G.57/2019, art 162.

Procedura de strângere de semnături a durat mai bine de 6 luni, iar cetățenii și-au exprimat nemulțumirea față de blocajul creat de primar în administrația locală", a mai explicat Dumitru Caragheorghe. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8568 secunde