Liviu Dragnea:

"Referendumul privind modificarea Constituției, cel mai târziu la primăvară"

174
2

Articole de la același autor

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, ieri, că ar dori ca referendumul pentru modificarea Constituției, în sensul introducerii definirii familiei ca uniune dintre un bărbat și o femeie, să aibă loc cel mai târziu în primăvara anului viitor.

Dragnea a menționat că susține ideea organizării unui referendum pentru definirea familiei în viitoarea Constituție.

"Azi am avut o întâlnire cu reprezentanții Coaliției pentru familie și repet ceea ce am spus și zilele trecute tot public. Eu personal susțin această idee, de asemenea susțin să se organizeze referendumul și îl vreau să-l organizăm cel mai târziu în primăvara anului viitor. Nu vreau să depășim primăvara anului viitor, poate aprilie dacă martie este prea devreme, depinde de vreme, pentru că trebuie să dăm răspuns la această întrebare extrem de serioasă - această temă riscă, dacă nu o tranșăm prin referendum, să producă răni adânci în societatea românească și ea trebuie tranșată. Nu am fost de acord, nici nu puteam procedural, ca să fim foarte corecți, nu aveam cum să organizăm alegerile parlamentare odată cu referendumul sau invers", a declarat liderul PSD, Liviu Dragnea.

Potrivit acestuia, nu se putea accepta organizarea simultană a referendumului cu alegerile parlamentare din 11 decembrie, pentru că amândouă acțiunile sunt foarte serioase. 

Comentează știrea

Tepes
12 noiembrie 2016
De ce numai definirea familiei?

Sa se revizuiasca constitutia si sa se anuleze toate imunitatile si favorurile demnitarilor. Sa se faca odata o Constitutie solida, fara dubii si sa se respecte apoi de toti cetatenii romani si rezidenti in Romania.

nicoleta
12 noiembrie 2016
oferta

E timpul sa schimbi ceva! Un film senzational se va produce la Hollywood! Un film bun la Hollywood! Vrei sa castigi bani? Vrei sa castigi bani cu un subiect unic de film? Vei fi mai aproape de Hollywood! Cauti o sursa noua de bani? De ce castigi? Pentru ca e simplu totul! Un program puternic! Solicitati detalii acum la adresa de email: [email protected]"

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.0204 secunde