Regulamentul cimitirelor, în consultare publică. Constănțenii sunt așteptați cu propuneri

950
Regulamentul cimitirelor, în consultare publică. Constănțenii sunt așteptați cu propuneri - cimitir-aglomeratie-pastele-blaj-1695205142.JPG
Constănțenii pot participa cu sugestii sau propuneri, în ceea ce privește organizarea și funcționarea cimitirelor din municipiu, anunță autoritățile locale.

Primăria Municipiului Constanța aduce la cunoștință publică, în conformitate cu prevederile art. 7 al Legii nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, proiectul de hotărâre pentru aprobarea Regulamentului privind organizarea și funcționarea cimitirelor de pe raza municipiului Constanța.

Proiectul de hotărâre poate fi consultat, începând de astăzi, pentru o perioada de 30 de zile lucrătoare, pe site-ul instituției, la secțiunea ”De interes public-Transparență decizională pe Legea nr. 52/2003-informare și consultare publică”.

În temeiul prevederilor art. 7, alin. (4) din Legea nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, până la data de 31.08.2022, se pot trimite propuneri, sugestii sau opinii cu valoare de recomandare, privind proiectul de hotărâre supus dezbaterii publice.

Propunerile, sugestiile sau opiniile pot fi transmise în scris:

Prin poștă, la sediul Direcției Generală Gestionare Servicii Publice, str. Mihăileanu nr.10

Prin email, la adresa E-mail: [email protected]

Materialele transmise vor purta mențiunea: Recomandare la proiectul pentru aprobarea Regulamentului privind organizarea și funcționarea cimitirelor de pe raza municipiului Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4855 secunde