Remaniere în Guvernul Grindeanu ? Cinci miniștri luați în vizor de Liviu Dragnea

194
Remaniere în Guvernul Grindeanu ? Cinci miniștri luați în vizor de Liviu Dragnea - remaniereguverngrindeanu-1494603338.jpg

Articole de la același autor

Guvernul condus de premierul Sorin Grindeanu ar putea fi remaniat luna următoare după ce liderul PSD, Liviu Dragnea, le-a reproșat proasta comunicare în spațiul public, respectiv, faptul că dau mesaje greșite, iar măsurile bune luate de guvern nu se văd.
Prima pe lista lui Liviu Dragnea este chiar Servil Shaidedeh, vicepremier și ministru al Dezvoltării. Ea a fost cea care a anunțat prima dată posibilitatea ca Guvernul să plafoneze indemnizațiile pentru mame și de a extinde perioada concediului de creștere a copilului de la doi la patru ani. Măsura nu a fost discutată în prealabil cu partidul, ceea ce l-a nemulțumit pe șeful social-democraților. 


Tot această măsură anunțată de Sevil Shaideshh, ar putea să o coste funcția de ministru al Muncii pe Lia Olguța Vasilescu. Aceasta a declarat că plafonarea indemnizațiilor pentru creșterea copilului va opri o înșelătorie a statului român și că în urma acestei plafonări nu vor fi afectate foarte multe persoane din România, ci doar cele care "au bulversat" sistemul și care au primit sume foarte mari. Ea a mai spus că plafonul ar urma să fie stabilit la 8.000 de lei. Aceste declarații l-au deranjat pe șeful PSD și cei doi s-au contrazis pe acest subiect. De asemenea, Liviu Dragnea i-a mai reproșat Liei Olguța Vasilescu proasta comunicare în contextul Legii salarizării unitare. 


De asemenea, tot proasta comunicare i se reproșează și ministrului Finanțelor. Liviu Dragnea este de părere că din cauză că ministrul Viorel Ștefan nu a explicat corespunzător impozitul pe venit global și impozitul pe gospodărie din proiectul modificării Codului Fiscal, publicul a avut o reacție negativă la aceste măsuri. Totodată, Dragnea este deranjat de faptul că ministrul Tudorel Toader întârzie cu pachetul de legi pentru Justiție. Ultimul pe listă ar fi ministrul Energiei, Toma Petcu, căruia i se reproșează slaba prestație la minister.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5459 secunde