REMANIERE GUVERNAMENTALĂ. "Deja au început să apară liste"

213
REMANIERE GUVERNAMENTALĂ.
Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat sâmbătă, într-o conferință de presă la Bistrița, că "nu este obligatoriu" ca analiza activității guvernamentale, ce se va face în interiorul partidului în luna iunie, să se finalizeze cu propuneri de remaniere.


"Eu nu dau avertismente (miniștrilor — n.r.). Eu, personal, sunt foarte preocupat să se pună în operă programul de guvernare. Tot ce s-a pus în practică până acum a produs efecte pozitive și românii au început să simtă lucrul acesta. Până pe 10 mai s-au înființat 110.000 noi locuri de muncă și continuă să se întâmple asta. Au crescut investițiile străine mult mai mult decât anul trecut și au crescut și veniturile populației și se dezvoltă și afacerile în România. Nu e vorba dacă este nemulțumit de unul sau altul, important este ca să-și facă treaba. Și, ca să nu mai discutăm pe la colțuri și să vă dăm dumneavoastră subiecte, am văzut că deja au început să apară liste (...), o să avem o discuție în partid în luna iunie, care nu este obligatoriu să se finalizeze cu propuneri pentru remaniere", a afirmat Dragnea.


Liderul social-democraților a reproșat, totuși, Guvernului Grindeanu că nu a acționat întotdeauna "coerent" și că "nu și-au organizat foarte bine comunicarea".


"Vă asigur că nu o să fie un Comitet Executiv plicticos", a adăugat Dragnea.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5589 secunde