Concurs Reparații pe cont propriu la Rasova

311

Articole de la același autor

Primarul comunei Rasova, Mihalache Neamțu, este hotărât să susțină anul acesta o serie de proiecte din fondurile administrației locale. "Avem un buget de 900.000 lei. Nu știu ce o să ne facem. Acum, noi suntem la putere, dar primarii PDL din județ sunt, de fapt, tot în opoziție. Nu primim sprijinul de care am avea nevoie", a declarat nemulțumit primarul. "O să încercăm să mai facem reparații pe cont propriu și reabilitări atât cât vom putea", a mai spus Neamțu.
Unul dintre proiectele în așteptare este cel privind realizarea unei baze sportive în satul Cochirleni. Proiectul, în valoare de 600.000 euro, a fost depus anul trecut la cancelaria prim-ministrului, dar a fost respins întrucât nu a acumulat punctajul necesar pentru a putea primi finanțarea. "Deși a fost respins, proiectul a rămas în continuare în program, pentru cea de-a doua etapă a selecției. Cred că sunt șanse să obținem în cele din urmă undă verde pentru a derula acest proiect", a precizat Mihalache Neamțu.
O altă inițiativă a administrației locale care ar putea fi concretizată vizează realizarea unui proiect european, integrat, de construire a unei stații de epurare în Rasova și de asfaltare a 7 kilometri de drumuri la nivelul întregii comune. Potrivit primarului, investiția ar putea ajunge la 2.500.000 euro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.1796 secunde