"Respingerea Parlamentului unicameral, cale spre boicotarea referendumului de la Constituție"

58

Articole de la același autor

Fostul premier Emil Boc consideră că respingerea de către Comisia de revizuire a Constituției a Parlamentului unicameral deschide calea spre boicotarea referendumului, decizia fiind "profund nedemocratică".




Întrebat de corespondentul MEDIAFAX cum comentează decizia Comisiei de revizuire a Constituției de a respinge amendamentul PDL privind Parlamentul unicameral, Emil Boc a răspuns că decizia arată "lipsă de respect față de oamenii care au votat la referendumul validat în 2009".


"Decizia Comisiei de revizuire a Constituției este profund nedemocratică și arată lipsă de respect față de oamenii care au votat la referendumul validat în 2009. Cred că va deschide calea prin care românii nu vor merge la referendum, pentru că vor fi scârbiți să vadă o clasă politică ce ignoră voința oamenilor. Această decizie trezește scârba oamenilor față politică și politicieni, în momentul în care se refuză să se pună în practică ceea ce oamenii au votat în 2009. Deschide calea, clar, spre boicotarea referendumului și sper că nici măcar procentul de 30 la sută de prezență la vot să nu fie îndeplinit, pentru că disprețul pe care îl arată politicienii nu merită ca oamenii să le dea curs cu revizuirea Constituției", a declarat Boc.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2625 secunde