Reuniuni ale conducerii PNL, înaintea Congresului partidului

122
Reuniuni ale conducerii PNL, înaintea Congresului partidului - vt-1361373623.jpg
Biroul Politic Central al Partidului Național Liberal se va reuni joi, de la ora 13,00, în sala de ședințe a grupului parlamentar al PNL din Camera Deputaților. Ședința BPC va fi urmată, la ora 14,00, de reuniunea Consiliului Național Executiv și de la ora 15,00 de cea a Delegației Permanente.


În ședința Delegației Permanente a PNL de joi vor fi discutate propunerile privind modificarea Statutului formațiunii, după cum anunța președintele PNL, Crin Antonescu. Vineri, liberalii se reunesc în Congres extraordinar, iar sâmbătă va avea loc Congresul ordinar al formațiunii dedicat raportului de activitate, depunerii de candidaturi, dezbaterilor programatice, alegerii unei noi conduceri. 


Potrivit Agerpres, Crin Antonescu a declarat, la începutul acestei săptămâni, că este preocupat de o formulă eficientă, reprezentativă pentru alegerea conducerii PNL, care să nu fie făcută nici pe bază de listă, nici prin vot uninominal. El a precizat că până în momentul începerii lucrărilor Congresului PNL se pot depune candidaturi pentru conducerea partidului. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 20 Februarie 2013
Stire din Politică-Administrație : Klaus Johannis s-a înscris ÎN PNL
Miercuri, 20 Februarie 2013
Stire din Politică-Administrație : "Este nefiresc ce se întâmplă în PNL"
Pagina a fost generata in 0.544 secunde