Revelion organizat de Primăria Cernavodă

3168
1
Primăria Cernavodă organizează, și anul acesta, un Revelion cu multe surprize pentru locuitorii orașului.

Din anul 2008, de când este primar Mariana Mircea, Revelionul este mult mai accesibil pentru majoritatea locuitorilor. Astfel, în fiecare an, administrația locală organizează Revelion pentru aproximativ 400 de persoane cu numai 50 de lei de persoană. Meniul cuprinde aperitiv, friptură, sarmale, tort și diverse băuturi, iar programul artistic este întreținut de o formație muzicală pe gustul tuturor. Bineînțeles că nu lipsește obișnuita tombolă de Revelion, care, anul acesta, oferă câștigătorilor obiecte electrocasnice.

La miezul nopții, locuitorii orașului sunt așteptați în fața primăriei să sărbătorească împreună trecerea în noul an și să urmărească un foc de artificii asigurat de primăria localității. 

Comentează știrea

emy
1 ianuarie 2012
revelion

Si la Medgidia primarul si consiliul local s-a preocupat indeaproape ca locuitorii orasului sa participe in centrul orasului la trecerea dintre ani ,la fel ca in anii trecuti.Au fost artificii, interpreti de muzica usoara si populara unul si unul ,hora de la miezul noptii ..... Vai ce vis frumos ......

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 07 Decembrie 2011
Stire din Politică-Administrație : Nicușor își pârăște primarii la ANI
Pagina a fost generata in 0.3219 secunde