Revoluționarii constănțeni se dezic de protestul din fața Prefecturii

737
2
Prefectul Claudiu Palaz a primit o adresă din partea conducătorilor asociațiilor de revoluționari din Constanța prin care aceștia se delimitea-ză de Blocul Național al Revoluționarilor 1989. În plus, autorii scrisorii doresc să nu fie asociați cu mitingul organizat, ieri, de Nicolae Mavrodin în fața Prefecturii, "cel care a întinat, împreună cu Miron Cosma, fes-tivitățile dedicate Zilei Marinei Române și care a lansat astăzi o chemare la un așa zis miting împotriva dictaturii, erijându-se în fals în purtător de mesaj al revoluționarilor constănțeni". Menționăm că documen-tul este semnat de liderii Asociației Revoluția din 1989 Constanța, Asociației Decembrie 1989 Constanța, Fundației Revoluționarilor din 1989, Federalei Naționale a Revoluției din România- Filiala Constanța și Ligii Luptătorilor, Răniților și Urmașii Eroilor Martiri în Revoluția din 1989.
În aceeași adresă se specifică: "Acest pseudo-revoluționar, care are tupeul să vorbească în numele revoluționarilor, nu este decât un impostor și o unealtă în mâna unora cu intenții obscure, care nu sunt decât reziduurile ciumei comuniste responsabile de dezastrul de-acum (…) Mesajul acestui Mavrodin este nu numai tendențios, ci și periculos, căci îndeamnă la ură și dezbinare în numele nostru, al revoluționarilor.(..) Prin urmare, vă rugăm, domnule prefect, ca prin pârghiile instituționale pe care le dețineți să ne sprijiniți ca mesajul nostru să ajungă la toți cei care pot să cadă în capcana periculoasă a acestui impostor. Nu în ultimul rând, suntem profund indignați de promptitudinea cu care autoritățile locale au dat aviz acestui miting, fără a ne consulta pe noi, reprezentanții asociațiilor revoluționare din Constanța, recunoscute oficial și prezente mereu în viața comunității. Nu putem crede că cei care l-au autorizat pot uita atât de repede ce s-a întâmplat de Ziua Marinei, când acești instigatori au murdărit public imaginea Constanței, într-o zi atât de importantă".
În replică, prefectul Claudiu Palaz a specificat: "Apreciez poziția liderilor revoluționarilor constănțeni, care au luat ferm atitudine față de acest individ al cărui comportament l-am dezaprobat și eu, de Ziua Marinei, și care a apărut recent și brusc în spațiul public constănțean dându-se drept revoluționar, dar fără ca cineva dintre revoluționari să-l cunoască sau să-i recunoască această calitate. În orice caz, remarc faptul că cetățenii au dovedit responsabilitate în a aprecia dacă vor să fie reprezentați de acest individ și nu s-au lăsat manipulați de Mavrodin și ai lui. Nu mă mir că nu a răspuns aproape nimeni apelului pe care l-a lansat, semn că locuitorii orașului Constanța nu au uitat regretabilul incident de Ziua Marinei și nici nu s-au lăsat impresionați de sloganurile agitatoare".

Comentează știrea

Mine
6 decembrie 2011
Revolutionari

Asa multe organizatii de revolutionari ? 5 ? Pai a fost o singura revolutie. 5 organizatii , 5 lideri , 5 sedii date de la stat , etc. BRAVO !

ion
6 decembrie 2011
sa zica turcu,vasilescu,remzi cita spaga sia uluat din pensiile revolutionarilor?ca si costin minustrul-dna tine cu pdl

slugile pdl-fostul subprefect a nicolaescu-ministru al revolutionarilor a dat 2 certificate de revolutionari unor tineri nascuti dupa 1989-in 1996 mai exact-dosar musamalizat la dna-s au dat si certificate noi-si la constanta-le a promis sclavilor pdl palaz pamint-

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 03 Decembrie 2011
Stire din Politică-Administrație : Palaz către OCPI: "Sunteți praf!"
Pagina a fost generata in 0.3997 secunde