Guvernul își va angaja răspunderea pentru comasarea alegerilor

485
1
Guvernul își va angaja răspunderea până la Crăciun pentru proiectul legii de comasare a alegerilor, decizia fiind luată în ședința de ieri a Coaliției.
"Guvernul își va angaja răspunderea atât pentru proiectul legii de comasare a alegerilor, cât și pentru legea privind promovarea judecătorilor la Înalta Curte de Casație și Justiție, în baza unei decizii politice luate în ședința de luni a Coaliției. Intenția este ca angajarea răspunderii să aibă loc până la Crăciun, iar data alegerilor comasate să fie decisă ulterior, prin Hotărâre de Guvern", au declarat participanții la ședința de ieri a Coaliției.
Ministerul Administrației și Internelor a lansat în dezbatere publică, săptămâna trecută, un proiect de comasare a alegerilor în 2012, care menține norma de reprezentare a parlamentarilor din legislația în vigoare, ceea ce înseamnă că numărul acestora nu va scădea, la locale populația luată în calcul fiind cea de la 1 ianuarie 2012, iar pentru generale, cea înregistrată la 31 octombrie 2011.

Comentează știrea

rex
6 decembrie 2011
economie de creier

Sunt surprins ca nimeni din grupul de bocitoare al pd-ului nu a iesit sa sustina initiativa MAI. In ce tara este democratie, unde se trec legile prin asumare, in Romania democrata se face economie de bani. Este greu sa stampilezi 7 buletine de vot si sa le introduci in 7 urne, nu, nu este greu o sa vedeti oamenii iesind de la vot cu zambetul pe buze, multumind PARTIDULUI, GUVERNULUI SI PRESEDINTELUI pentru ideile geniale de a simplifica tehnica de votare. Aceste LEPADATURI se hranesc cu iluzii, ura populara este mare nu o poate schimba niste idiotenii marca basescu si nici furaciunile care le vor face.

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 22 Octombrie 2011
Stire din Actual : Bulgarii își aleg astăzi președintele
Pagina a fost generata in 0.1958 secunde