Robert Boroianu (PNL): Cerem demiterea de urgență a lui Dănuț Căpățână și demisia președintelui interimar al CJC

1349
6
Robert Boroianu (PNL): Cerem demiterea de urgență a lui Dănuț Căpățână și demisia președintelui interimar al CJC - robertboroianu4-1463652924.jpg

Articole de la același autor

Managerul Spitalului Județean Constanța, Dănuț Căpățână, a fost reținut de procurorii DNA după un flagrant. Anchetatorii confirmă cazul de corupție!


Robert Boroianu, prim-vicepreședinte PNL Constanța, cere demiterea lui Dănuț Căpățână de la conducerea Spitalului Județean Constanța și totodată retragerea lui Cristinel Dragomir din funcția de președinte interimar al CJC.


"Domnilor din fruntea CJC, Dănuț Căpățână este produsul vostru! Domnule Cristinel Dragomir, dvs. îl mențineți în funcție, protejându-l ca pe propriul copil! Ce faceți acum? De ce nu vă dați demisia? Ați rămas insensibili la protestele a mii de constănțeni sătui să-și interneze copiii în pat cu carcalacii, să-și ducă rudele și prietenii la moarte sigură într-un sistem sanitar deficitar, chiar rudimentar. Acum chiar nu mai este cale de întoarcere! Cerem demiterea de urgență a lui Dănuț Căpățână și demisia președintelui interimar al CJC Cristinel Dragomir", a declarat Robert Boroianu, prim-vicepreședinte PNL Constanța.
"Dănuț Căpățână este unul dintre produsele pure ale laboratoarelor pesediste. Om fidel, de casă, controlabil, prin care interesele economice ale grupării sunt satisfăcute din plin. Clinici, laboratoare și secții externalizate, pacienți muribunzi izgoniți din spital pentru a-și isprăvi și ultimii cenți în buzunarele privaților agreați de Căpățână&Co. Oare câte milioane de euro au fost sifonate din conturile CJC, via Spitalul Județean, direct în afacerile de casă ale băieților deștepți din fruntea județului?", a continuat liderul PNL Constanța, care a subliniat că așteaptă cu interes rechizitoriul procurorilor DNA, care va confirma tot ce se știe deja.




Comentează știrea

constantean
19 mai 2016
o lepra

Esti o lichea. Un pui de securist se catara pe cadavre pentru ceva voturi. Bai lepra tu unde ai fost pana acum? De ce nu-i ceri demisia sefului tau Dragomir prieten cu Mazare si Constantinescu principalii responsabili pentru numirea lui Capatana. Ce cloaca...

un constantean
19 mai 2016
S-au gasit!

UN EVAZIONIST CERE DEMITEREA UNUL SPAGAR. EU NU INTELEG CARE ESTE DIFERENTA INTRE VOI?!

Papu
20 mai 2016
Căpățână de porc

Această bestie are tupeul să afirme că a adus cineva gândacii în spital să-l denigreze pe el, pe marele director !!! Când Vadim a spus că dacă va ajunge președintele României, îi strânge pe toți acești bandiți pe stadion și îi mitraliază, ne-am speriat ca proștii și am fugit repede să-l votăm pe Iliescu, alt nemernic și uite în ce hal a ajuns această țară.

Lazar
20 mai 2016
Boroianu,Dragomir si Capatana

Boroianu tu ceri mai securistule demisia, cand tu ai facut numai fraude si pacalit zeci de firme,statul cu facturi false,ocrotit la furat de ANAF si SRI, ai sponzorizat partidul si IPJ si Parchetul C-ta an frunte cu d-na Prc Adina Florea,Puiu Zarafina si a-lti va ocrotesc si apara.A-ti vandut carne cu Salmonela care intrau Sobalani ca prin tunel an carne si lasau fecalele an carne si DSV si a-lti care au fost informati din noembrie 2008 la Parchet mau tratat pe mine ca pe un gunoi si tu vorbesti de Dr Capatana.Cine doreste se pot informa la SRI la Dl Dr General Florian Coldea si fostul Dir Cristian George Maior cu sau schimbat traectoria reclamatilor scrise sub semnatura mea,voi chiar credeti ca toata lumea au ajuns sa fie prostita de voi Smecheri de la Gepeto.Eu raspund an scris de la Presedintele Romaniei si pana la ultimul hot de buzunare de la C-ta si scrisurile mele se gasec la IPJ si Parchetul C-ta. D-na Carmen Mocanu va rog sa transmiteti ca jurnalist liber si democrat institutilor abilitare daca sutineti masa de cetateni care vor s-asi exprime parerea ca nu sunt anonimate,smecheri la manipuleaza pe spagi de la acesti infractori.

Lazar
20 mai 2016
lBoroianu,Capatana si Dragomir

Dl Boraianu tie nu te rusine sa vorbesti an fata jurnalistilor sau aceelor care te asculta,voi numai aveti tinere de minte ce mizerie de mezeluri dateati la spitalul de anticapati la Palazu Mare,mai eu cu cat a-ti vad figura an ziar a-mi aduc aminte de toate gainarile care le faceati,nu vedeai ca eu nici nu gustam din mizeria voastra de mezeluri.Voi credeti ca daca a-ti dat spagi mari la toate controalele si verificarile speriati pe cineva si va laudati lui B.H ca nu are nimenea ce sa va faca voua.Vedem lista cu verivicarile persoanelor institutile abilitare nu au avut interesul aparari cetatenului ca eu nu am scris anonim si cu date precise 100%la !00% daca doreste cineva sa documenteze se gasec la dosare,cred ca nu au fost ascunse cum a-ti ascuns voi documentatia.Tu Boroianu R A si Marin Costica sunteti Infractori principali ai firmei Gepeto si asociati vostri care se fac ca nu stiu aveti avocati buni cu legaturi bune.

Ismailviabrussel
21 mai 2016
###

De tine o firma an belgia an zona limburg tot de mezeluri ploblema este cand am cerut sa plec an belgia deci sunt sub tutele adica luoat de suflet de parinti nemeritosi din belgia ,cand am plecat nici salariu nu mia dat sa facut restructurari motiv criza am plecat suparat dar noroc cu iteme ca a intervenit .firma din belgia de mezeluri au controale an fie care luna si merita .parinti mei sunt cu lincenta an doctorat de tine universitate particulara si clinica .mama este aministrator sef la o companie la antifrauda de internet si prof.universitar la drept .cert este ca anaful se pot baza si pe declaratiile muncitorilor anpreuna cu cei de la item rar vad patroni sa au mila pentru cei care provin din casa copilului .

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5445 secunde