Robert Boroianu (PNL): Gașca pesedistă din CJC - călăul sănătății constănțene

1183
2
Robert Boroianu (PNL): Gașca pesedistă din CJC - călăul sănătății constănțene - boroianudemnmodificat-1464709543.jpg

Articole de la același autor

Copreședintele Organizației Municipale a PNL Constanța și candidat pentru funcția de consilier în cadrul Consiliului Județean Constanța, Robert Boroianu, susține că, alături de echipa PNL, va acorda o atenție deosebită sistemului de sănătate din întreg județul Constanța atunci când liberalii vor ajunge să conducă Consiliul Județean Constanța.

În acest context, el i-a adresat câteva întrebări publice actualului președinte interimar al CJC, Cristinel Dragomir.

"Cristinele, ce ați avut cu Spitalul de Ortopedie, Traumatologie și Recuperare Medicală Eforie Sud? De ce ați aruncat în stradă cei mai buni medici specialiști și ați pus lacătul pe unul dintre cele mai căutate spitale de ortopedie din România? Vă era silă să intrați acolo din cauza degradării clădirilor? Atunci, ar fi trebuit să le reparați și să le modernizați! Ați preferat să lăsați saloanele să cadă peste pacienți, să se prăbușească tot spitalul, doar pentru a pune cruce acestei unități medicale de renume internațional. Știați foarte bine că deși era în stare deplorabilă, oameni din toată țara veneau să se trateze aici datorită profesionalismului medicilor. Și cu asta nu vă puteați lupta. Cu astfel de oameni nu vă puteați juca după propriile interese deoarece ei erau subjugați muncii și binelui pacienților și nu intereselor voastre de partid și de grup. Adevărul este că vă era scârbă să stați de vorbă cu astfel de oameni verticali, care nu se înclinau cuviincios spre buzunarul vostru. Dar mai presus de toate, ați pus ochii pe zecile de hectare de teren ale Spitalului, amplasate ideal, chiar pe malul mării, pentru voi și prietenii voștri. Planul vostru a fost diabolic încă din prima clipă în care v-ați instalat în fruntea județului. Prin subfinanțare, urma să duceți spitalul în colaps, după care, pas cu pas, să îi pierdeți toate avizele și autorizările, pentru ca mai apoi să aruncați pe drumuri întreaga echipă de medici. Deși erau cei mai buni specialiști din țară, nu aveați nevoie de ei pentru că nu îi puteați controla, nu le puteați băga pe sub nas contractele voastre ticluite în biroul lui Căpățână. Și astfel, în timp, când tăcerea se va așterne pe acest subiect, să începeți să vă înfruptați din comoara imobiliară pe care o ținea "nejustificat" ocupată un biet spital de oase. Numai că, la fel ca multe altele, această "crimă" a voastră nu va rămâne neplătită. Pe 5 iunie, constănțenii vă vor arăta printr-un simplu vot că nu mai tolerează corupția, minciuna și interesele voastre odioase de partid", a spus Robert Boroianu.

Comentează știrea

Cristi
1 iunie 2016
...

Un derbedeu!

Lazar
1 iunie 2016
Gasca PSD-ista CJC

Dl Boroianu Robert Aurel vice presedinte PNl C-ta dute la furat la Gepeto si nu mai face propaganda contra PSD si Medicina de la C-ta ca voi a-ati furat la Gepeto tot an sistemul Exi Farm cu tot felul de retete false la Gepeto de facut carnati si acuma ai ajuns mare filozof sa dai indicati,poate te antreaba si cineva de unde ai mai cumparat si diploma de inginer de la ce Universitate,platit din furaciunile,fraudele si sponzorizarile facute la partit si celor care te au ocrotit cu spagi la IPJ si Parchetul C-ta care care au facut corect cercetarile si investigatile sau SRI din umbra v-au aparat ,poate d-na Prc Adina Florea,Puiu Zarafina si a-lti au primit ordin sa va apere de toate Escrocherile pe care le a-ti facut si esi si tu an relief sa dai cu prosteala la constanteni care nici nu stiu ce au mancat de la voi.D-na Carmen Mocanu cred ca nu primiti sponzorizari de la Boroianu R.Aurel de scriti asa de frumos parca el ar fi inventat mersul pe jos si fabrica de ascutit ovaz la C-ta.

Pagina a fost generata in 1.1269 secunde