Liberalii continuă campania în județul Constanța. Liderul Gheorghe Dragomir: "Echipa PNL este formată din oameni de valoare, profesionisti"

1271
Filiala Constanța a Partidului Național Liberal a continuat, în perioada 24-29 mai, seria evenimentelor electorale ale candidaților liberali la primăriile și consiliile locale din județ.

Manifestările electorale au demarat marți, 24 mai, la Agigea, unde PNL Constanța îl propune pentru funcția de primar pe Ștefan Lucian Zamfir, următoarea zi fiind alocată evenimentelor electorale din comuna Nicolae Bălcescu, unde Partidul Național Liberal îl susține, pentru un nou mandat la conducerea administrației publice, pe primarul Viorel Bălan.

Joi, 26 mai, au avut loc evenimentele electorale ale candidaților liberali din Eforie - Robert Șerban, Tuzla -Ion Florea și Cumpăna - Florin Imoșanu. Următoarea zi a fost alocată manifestărilor prilejuite de lansarea candidatului pentru Primăria Cernavodă, liberalul Liviu Negoiță, a liberalului Dorel Alexandru, candidat pentru Primăria comunei Rasova și a candidatului PNL pentru Primăria Aliman, George Nicola.

Seria lansărilor candidaților liberali s-a încheiat duminică, 29 mai, cu evenimentele din comunele Pantelimon, Mircea Vodă, Castelu, Peștera și Tortoman. Pentru Primăria Pantelimon, Filiala Constanța a Partidului Național Liberal îl propune pe Costel Armășescu, pentru Primăria comunei Mircea Vodă pe Ion Udrea, pentru Primăria Castelu pe Vasile Potîrniche, pentru Primăria Tortoman pe Gheorghe Grosu, în timp ce pentru Primăria Peștera, PNL Constanța o propune pe Anca Bobe Demirel.

Prezent la evenimentele electorale, președintele Filialei Constanța a Partidului Național Liberal, deputatul Gheorghe Dragomir, cel care deschide lista de candidați PNL la Consiliul Județean Constanța, a declarat că "echipa Partidului Național Liberal, este formată din oameni de valoare, bine pregătiți, profesioniști, care pot oferi cetățenilor calitate, performanță, respect, ordine și seriozitate".

Liderul PNL Constanța i-a îndemnat pe cei prezenți la manifestările electorale să se prezinte duminică, 5 iunie, la urne pentru a vota echipa Partidului Național Liberal atât la primăriile și consiliile locale din județ, cât și la Consiliul Județean Constanța pentru că "singura echipă care poate readuce Constanța pe primele locuri în România la nivel de performanță economică și socială este cea a Partidului Național Liberal".

La manifestările electorale au mai fost prezenți prim-vicepreședinții PNL Constanța, senatorul Puiu Hașotti și deputații Mihai Lupu și Mihai Tararache, vicepreședintele PNL Constanța, Sorin Ciutureanu, Sorina Tușa, membru al BPJ al PNL Constanța, secretarul general al PNL Constanța, Septimiu Bourceanu, și candidații liberali la Consiliul Județean Constanța Cristy Băisan, Marian Crușoveanu, Radu Bogdan Matei, Baiazid Memiș, Sorin Mocianu, Ovidiu Cupșa, Geanina Topolov, Nicolae Ciucă, George Măndilă, Cristian Zahariuc, și George Sergiu Niculescu.

O prezență aparte a fost europarlamentarul PNL Ramona Mănescu, aceasta participând la evenimentul de lansare a candidatului Partidului Național Liberal pentru Primăria orașului Cernavodă, Liviu Negoiță.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.6208 secunde