Alegeri locale

AEP a desemnat președinții și locțiitorii acestora în secțiile de votare

389
AEP a desemnat președinții și locțiitorii acestora  în secțiile de votare - aepaufostdesemnatisectiivotare-1464191761.jpg

Articole de la același autor

Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) informează că marți au avut loc tragerile la sorți computerizate pentru desemnarea președinților birourilor electorale ale secțiilor de votare și a locțiitorilor acestora, pentru alegerile locale din 5 iunie, din județele Constanța, Tulcea, Iași, Vaslui, Gorj, Mehedinți, Sibiu, Alba, Arad, Timiș, Teleorman, Bistrița-Năsăud, Maramureș, Satu Mare, Sălaj, Călărași, Ialomița.

Potrivit unui comunicat remis redacției, tragerile la sorți computerizate s-au efectuat în ședință publică, cu participarea președinților birourilor electorale de circumscripție, iar rezultatele acestora sunt aduse la cunoștință publică prin afișare la sediile birourilor electorale de circumscripție și pe site-urile acestora, precum și pe site-ul Autorității Electorale Permanente.

Pe de altă parte, președinții și locțiitorii acestora din Constanța au fost informați că, în zilele de 30 și 31 mai, sunt așteptați la instructajul organizat de AEP. Acțiunea va avea loc la Casa de Cultură din Constanța. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5435 secunde