Liviu Dragnea:

PSD va stabilit modul de participare la parlamentare după alegerile locale

161
PSD va stabilit modul de participare la parlamentare după alegerile locale - liviudragnea-1464191836.jpg

Articole de la același autor

Președintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a susinut, ieri, că alegerile locale vor reprezenta o victorie pentru PSD, "dar nu ceva spectaculos", acesta opinând și că senatorul Gabriela Firea va câștiga Primăria Capitalei.

"Acum situația arată bine pentru PSD. Sunt județe unde stăm bine, sunt județe unde stăm foarte bine, sunt județe unde stăm mai puțin bine, dar și județe unde stăm mai bine decât stăteam în mod tradițional prost. Alba e unul din aceste judee. Cred că vom câștiga aceste alegeri locale la un scor bun", a declarat Liviu Dragnea, citat de Agerpres.

Liderul social-democrat a spus că speră ca PSD să câștige Bucureștiul pentru prima dată și, astfel, acesta să fie administrat în mod "serios".

În altă ordine de idei, președintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat că decizia privind modul de participare la alegerile parlamentare din toamnă se va lua după alegerile locale.

"După alegerile locale, o să vedem rezultatul fiecărui partid și o minimă analiză făcută de noi și de oamenii cu care colaborăm ca să ne spună care e cea mai bună variantă pentru a avea șansele cele mai mari. Dacă din analiză va reieși că e bine să mergem pe liste comune cu ALDE și UNPR, de exemplu, o vom face, dacă vom ajunge la concluzia că e bine să mergem separat, așa vom face. Dar relația de colaborare rămâne", a mai spus Liviu Dragnea.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3466 secunde