Roberta Anastase: Suntem deschiși dialogului cu toți acei liberali care vor să poarte dialogul cu noi

1266
1
Roberta Anastase: Suntem deschiși dialogului cu toți acei liberali care vor să poarte dialogul cu noi - robertaanastase91d7e35414-1312872079.jpg
Președintele Camerei Deputaților, Roberta Anastase, a declarat, ieri, că democrat-liberalii sunt deschiși dialogului cu toți liberalii care vor să poarte un asemenea dialog și că la nivelul teritoriului există tensiuni în cadrul Uniunii Social Liberale.
"Noi (PDL - n.r.) ceea ce spunem, spunem un lucru destul de simplu: suntem deschiși dialogului cu toți acei liberali care vor să poarte dialogul cu noi. Avem această deschidere fără nici un fel de problemă", a afirmat Roberta Anastase.
Președintele Camerei Deputaților susține că se simte mai ales în teritoriu, nu neapărat la nivel național, "pentru că liderii de la nivel național nu prea au curajul să sufle în fața lui Crin Antonescu (liderul PNL - n.r.)", tensiuni destul de mari în interiorul USL.
"Iar liberalii, oameni de dreapta, sunt oameni care nu acceptă presiunea pe care PSD o pune în teritoriu pe ei. Uitați-vă la modul la care au fost făcute aceste sondaje de opinie (sondajele de opinie locale în ale USL - n.r.), la modul în care ele au fost discutate", a afirmat Roberta Anastase.
Întrebată dacă există semnale din teritoriu că membri ai Opoziției și-ar dori să vină spre putere, Roberta Anastase a precizat că există astfel de treceri în fiecare zi la nivelul administrației locale, amintind în acest sens de cei 185 de consilieri locali care au plecat ieri de la organizația locală a PNL Hunedoara la UNPR.
"Aceste tensiuni sunt peste tot. Dacă vă uitați la cum și-au realizat sondajele, la cum le-am transmis în teritoriu, cum au încercat să le negocieze între ei, vezi că e ceva putred la mijloc", a spus liderul Camerei Deputaților.


Comentează știrea

rex
9 august 2011
sefa hotilor

sefa hotilor a iesit la agatat crezand ca se afla pe centura.locul hoatei este ori la BALACEANCA, ori la PUSCARIE, pentru hotia din parlament.LATUL se strange in jurul vostru. poporul nu poate fi prostit de voi la infinit.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5657 secunde