Elena Udrea:

"România este pe drumul cel bun, dar trebuie atenție la efectele crizei economice internaționale"

959
2

Articole recomandate

Ministrul Dezvoltării Regionale și Turismului, Elena Udrea, invită la prudență în ceea ce privește "creșterea populistă a pensiilor și sala-riilor" și crede că principalul subiect căruia trebuie să i se acorde atenție în această pe-rioadă este situația economică internațională.
"Nu avem voie să dăm frâu liber tentației pentru creșteri populiste de pensii și salarii. Românii au trebuit să facă sacrificii mult prea mari ca economia națională să se stabilizeze, pentru ca ele să fie anulate acum de dorința celor din USL de a ajunge la putere. În 21 iunie, la con-sultările de la Cotroceni, președintele le-a propus lui Victor Ponta și Crin Antonescu formarea unui Comitet de monitorizare și analiză a evoluției crizei economice internaționale, pentru a putea preveni eficient efectele pe care aceasta le-ar putea avea asupra României", scrie Ele-na Udrea, pe blogul personal.
Ministrul a reiterat că Guver-nul a luat măsurile corecte și a reușit stabilizarea econo-miei, dar trebuie să se acorde atenție la ceea ce se întâmplă în exterior.
"Efectele se pot resimți și la noi, chiar dacă, prin ceea ce am făcut în ultimul an, suntem mult mai pregătiți acum decât în 2008 și 2009 să trecem printr-un eventual al doilea val al crizei economice. Și uite că, la o lună de la acel moment, îngrijorările și prudența președintelui se dovedesc realiste și întemeiate. (...) Avem nevoie să dăm dovadă de un optimism moderat: România se află pe drumul cel bun, dar trebuie să fim atenți la efectele crizei economice internațio-nale", a explicat Udrea.

Comentează știrea

BoK cu motz
8 august 2011
Vorbe`n vant

Fara manusi: Hai sichitir,centuristoooo!!Vosrbesti de centura de castitate si BoK cu motz de cheia de la lacatel(al centurii) !!!Va mai cred,DobiBocii injectati cu bashism-doar.

reyvan
8 august 2011
udrea, model de politician

merita toate aplauzel

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4607 secunde