"România nu e o țară ideală, dar depune eforturi de a scăpa de birocrația coruptă"

45
2

Articole de la același autor

Președintele Traian Băsescu a declarat, astăzi, că România nu este o țară ideală, subliniind, însă, că statul român depune eforturi pentru a scăpa de "birocrația coruptă".
"România nu este o țară ideală și dumneavoastră știți acest lucru și trebuie să recunoaștem că încă avem un nivel ridicat de birocrație, încă sunteți nevoiți, uneori, să stați în fața unui aviz pe care un funcționar sau altul îl întârzie, dar vreau să vă asigur că statul român depune eforturi pentru a scăpa de acest tip de birocrație coruptă care de multe ori creează neplăceri oamenilor de afaceri. Nu considerați că acest fenomen este unul care se va perpetua și probabil ați observat, cei care lucrați în România, eficiența în creștere a structurilor care apără interesul public, eficiența în creștere a sistemului judiciar din România", a spus Băsescu, la Forumul economic româno-turc pentru investiții și comerț, care se desfășoară la Ankara, citat de Agerpres. 
El i-a invitat pe oamenii de afaceri din Turcia să investească în România. 
"Credeți în România, puteți să credeți pentru că este o țară care are nevoie acută de investiții pentru a reduce decalajul între ea și vechile state membre ale UE, ceea ce înseamnă că în România se poate investi având o viziune pe termen lung", a spus Băsescu. 
Șeful statului a menționat că în 2011 s-a fixat obiectivul ca schimburile comerciale bilaterale să atingă 10 miliarde de dolari, precizând că deja s-a înregistrat o creștere de 1,5 miliarde de dolari, ceea ce arată că în următorii doi-trei-patru ani acest obiectiv se va atinge. 


Comentează știrea

Baspunar
9 februarie 2014
Securist-sucar!

Simbolul corupției, Matrafox Șantaj Băsescu și gagica lui, Nuțy Udrea, secondați de Monica Macovei-Alcool, au reușit de multe ori impunerea minciunii drept adevăr. Ca și bunicul său politic natural, bolșevicul Vladimir Ilici Lenin, care spunea ca "Libertatea este atât de prețioasă încât trebuie să fie raționată" și "Adevărul este o prejudecată burgheză meschină!!! în măsura în care nu este minciuna impusă drept adevăr, cu bâta sau prin spălarea creierului, de către aparatul de propagandă băsistă pus in slujba unui dictator paranoic. Nuțy Udrea este cea mai avidă actriță porno din politica dâmbovițeană!

Bojidar
9 februarie 2014
Nimeni nu e mai presus de lege.

Solicit ca instituțiile abilitate ale statului trebuie să se autosesizeze. Matrafox Șantaj Băsescu a intrat deja, din nou crâncen anticonstituțional, în campanie electorală pentru alegerile europarlamentare din anul 2014. Mișcarea Populară, facută pentru cele doua Elene din viața lui Matrafox Șantaj Băsescu - EBA Băsescu, proasta satului cu mintea odihnită, pentru a candida la alegerile pentru Parlamentul European și Nuțy Udrea pentru ca n-a caștigat alegerile din P.D.Lașii și probabil ca va conduce acest partid, mai devreme sau mai tarziu, este o adunătură de securiști, codóși, pupincuriști, jagardele, mincinoși, profitori, trădători și haimanale. Băsescu a încălcat Constituția și a violat-o de nenumărate ori, în nenumărate feluri, a siluit Constituția. De data aceasta siluirea vine din faptul că printr-o prevedere explicită constituțională, președintele României trebuie să fie deasupra vieții politice. Suntem o țară de nebuni și proști?!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.6566 secunde