"Românii vor continua să mă înjure, dar vor vota cum trebuie pe 29 iulie"

234
Președintele suspendat Traian Băsescu a declarat că este conștient că are o imagine erodată și stă prost în sondaje, însă este și convins că românii vor vota "cum trebuie" pe 29 iulie, deși vor continua să îl înjure.

"Știți ce mi se pare extraordinar? Că, deși stau prost în sondaje, deși sunt erodat, cred că românii vor face ce trebuie pe 29. Vor continua să mă înjure, dar vor vota cum trebuie", a spus Băsescu la gândul.live.

Traian Băsescu a arătat că a fost umilit în 2007 de către cei 322 de parlamentari care au votat suspendarea sa pentru că atunci a trebuit să se bată în campania electorală pentru el, însă "acum nu mai este o problemă omul Traian Băsescu", electoratul trebuind să facă opțiunea pro-europeană pe care el o susține.

Potrivit acestuia, țara trebuie să evite capcana izolării în Europa și a discursului naționalismului în care o împinge USL, adăugând că el a înțeles și a respectat regulile și valorile clubului european, spre deosebire de premierul Victor Ponta și președintele interimar Crin Antonescu. Întrebat dacă nu cumva și el a avut discurs naționalist, Băsescu a spus că în cazul lui nu s-a manifestat spre Vest.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5373 secunde