Romii din Medgidia, tot mai aproape de o locuință socială

771
Administrația locală din Medgidia a semnat, ieri, contractele privind execuția lucrărilor de construire a locuințelor sociale pentru 10 familii de romi din localitate.
Potrivit unui comunicat de presă, "oferta câștigătoare a fost desemnată cea depusă de SC VELA IMPEX SRL Constanța, corespunzătoare din punct de vedere al cerințelor documentației de atribuire".
Locuințele fac parte dintr-o serie de proiecte sociale, susținută de către Consiliul Local Medgidia în parteneriat cu Asociația Dobrogea – Liga Deportaților din cel de-al Doilea Război Mondial. În același comunicat se precizează că primul proiect, denumit "Construirea de locuințe sociale pentru 8 familii de romi din localitatea Medgidia", dispune de un buget alocat în valoare de 239.620 de euro, din care 200.000 de euro reprezintă contribuția Uniunii Europene. Pentru cel de-al doilea proiect, "Mica infrastructură pentru zona alocată construirii de locuințe sociale pentru 10 familii de romi din municipiul Medgidia", Uniunea Europeană va aloca 193.366 de euro.
Ambele proiecte au fost contractate prin intermediul unui program PHARE din 2006. Primarul orașului, Marian Iordache, a declarat că lucrările ar trebui finalizate până la sfârșitul lunii octombrie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3392 secunde