Rovana Plumb: Să nu ne creăm singuri mai multe crize decât este cazul

80
Rovana Plumb: Să nu ne creăm singuri mai multe crize decât este cazul - rovana465x390-1437111745.jpg

Articole de la același autor

Președintele interimar al PSD, Rovana Plumb, a afirmat că nu trebuie create crize la nivelul formațiunii social-democrate mai mult decât este cazul.


"Asupra PSD există presiuni și cred că nu trebuie să nu spunem acest lucru. În ceea ce privește Congresul, așa cum am spus de fiecare dată, data Congresului va fi stabilită de către Comitetul Executiv, iar în rest cred că trebuie să avem grijă să nu ne creăm singuri mai multe crize decât este cazul și să găsim soluții ca împreună să putem să mergem mai departe", a spus Plumb, întrebată cum privește declarațiile lui Zgonea referitoare la reformarea PSD.


Plumb a subliniat că nu trebuie să ne facem mai mult rau în interiorul partidului singuri si să generăm crize decat este cazul . Liderul PSD a afirmat că nu a apucat să vorbească cu Zgonea. "Este vorba de presiunea pe care o fac cei din opoziție de a părăsi guvernarea și vreau să vă spun că acest lucru nu se va întâmpla. Guvernul Ponta va merge mai departe cu Victor Ponta premier în cadrul Coaliției la guvernare alături de aliații noștri — UNPR și ALDE — și presiunile permanente pe care le auzim prin vocea liderilor din opoziție", a adăugat Plumb. Ea a precizat că nu face o legătură între declarația lui Valeriu Zgonea și presiunea opoziției privind părăsirea puterii de către PSD.


Rovana Plumb a participat joi la conferința de alegeri la nivelul organizației PSD Ilfov.Președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, cere o reformă profundă a Partidului Social Democrat , în contextul în care premierul Victor Ponta este urmărit penal pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată, complicitate la evaziune fiscală în formă continuată și spălare de bani.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2162 secunde