"Rusia e partenerul TERORIȘTILOR în operațiunea legată de uciderea a 298 de persoane"

80
Președintele Traian Băsescu a declarat că teroriștii care ocupă Donețk și Lugansk și, în mod egal, Rusia, sunt responsabili pentru criza din Ucraina și pentru doborârea avionului prăbușit vineri, și că, "din păcate, Federația Rusă este partenerul teroriștilor în această operațiune legată de uciderea a 298 de persoane".

Președintele Traian Băsescu a declarat că Uniunea Europeană trebuia să facă mai mult în ceea ce privește conflictul din Ucraina, spunând că sacțiunile trebuia introduse "de multă vreme", pentru a descuraja "lejeritatea cu care Rusia alimentează conflictul generat de teroriști în estul Ucrainei".

"Problema este: care este responsabilitatea Uniunii Europene? Putea să facă mai mult decât a făcut până acum? Iar răspunsul meu, categoric, este da. Sancțiunile trebuiau introduse de multă vreme, sancțiuni aspre, economice, care se descurajeze lejeritatea cu care Federația Rusă alimentează conflictul generat de teroriști în estul Ucrainei", a spus Traian Băsescu, citat de Mediafax.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4136 secunde