"Să văd pe cine dau în judecată pentru mandatul de aducere emis pe numele meu"

90
Dan Voiculescu a declarat miercuri la Tribunalul București, unde a fost audiat în dosarul Loteria II, că instanța a emis pe numele său un mandat de aducere fără a fi cazul, că i s-a produs un prejudiciu moral și de imagine și că își rezervă dreptul de a da în judecată semnatarii documentului, scrie realitatea.net.


Voiculescu s-a prezentat miercuri la Tribunalul București, unde a fost citat cu mandat de aducere pentru a da o declarație de martor în dosarul în care fiica lui și omul de afaceri George Copos sunt judecați pentru fapte de corupție.


Instanța i-a citit din oficiu lui Voiculescu o declarație din 16 aprilie 2007 dată la DNA, în care acesta arăta că i-a împrumutat fiicei sale o sumă de bani, restituită ulterior, și că nu are nicio implicare în faptele judecate în acest caz.


Fostul senator a arătat că nu înțelege de ce instanța a emis un mandat de aducere, arătând că el nu a fost citat corespunzător, în sensul în care la domiciliul la care locuiește nu a primit nicio citație din partea instanței. Dan Voiculescu a mai spus că se simte prejudiciat moral și că va analiza împreună cu un avocat această situație. Toate aceste precizări ale lui Voiculescu au fost menționate în declarația pe care a semnat-o la finalul ședinței de judecată, completează sursa citată.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.952 secunde