SALARII MĂRITE! Iată ce susține senatorul PNL Cristian Bodea

164
2
SALARII MĂRITE! Iată ce susține senatorul PNL Cristian Bodea - peste350000debugetarivoraveasala-1437816982.jpg

Articole de la același autor

Senatorul PNL Cristian Bodea a solicitat Guvernului ca la rectificarea bugetară să fie prevăzute și fondurile necesare pentru mărirea salariilor personalului din primării cu 12%, afirmând că implementarea măsurilor OUG nr. 27/2015 nu va fi posibilă dacă nu va fi ridicat, prin hotărâre a Guvernului, și nivelul plafonului de salarizare în primării. 


Totodată, Bodea a susținut că, în opinia sa, Guvernul Ponta intenționează ca la viitoarea rectificare bugetară să acorde primarilor "pomeni" și a solicitat astfel Executivului o alocare corectă a fondurilor pentru toate comunitățile din România.


Comentează știrea

const
25 iulie 2015
oferta

Exceptional! Aici castigati din prima luna bani! 100-285 de euro lunar! Aceasta oferta este un adevarat chilipir! Cautam urgent oameni extrem de seriosi care vor sa colaboreze cu noi in timpul liber sau full-time (la alegere) si sa castige 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time) acum, din prima luna. Pentru mai multe informatii, solicitati acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email:[email protected]

rex
26 iulie 2015
Lacheul este o lichea!

Lichelele din turma inepta a sasului, latra ca viteii la o poarta noua, stie, berbecul ca Ponta va face pomeni primarilor dar ei nu stiu nici ce cauta in Parlament! Problema cu votul pentru Codul Fiscal, a fost o mostra de prostie crasa a turmei inepte si batute in cap, vorba aia: ai cap, nu-ti ploua in gat, minte ce-ti mai trebuie!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.658 secunde