Victor Ponta ia măsuri în cazul elevei violate

324
Victor Ponta ia măsuri în cazul elevei violate - pontaluicazanciucdesprecazuldela-1437567086.jpg

Articole recomandate

Mesajul transmis de Victor Ponta către Cazanciuc, vizavi de cazul elevei violate de șapte indivizi, este unul cât se poate de concis.


Premierul Victor Ponta i-a transmis, în ședința de Guvern, ministrului Justiției, Robert Cazanciuc, că în cazul în care CSM nu ia măsuri în cazul elevei violate de la Vaslui, mai bine să-și dea demisia. "Dacă CSM nu ia nicio decizie, mai bine vă dați DEMISIA"


Victor Ponta către Cazanciuc:


"Dacă CSM nu va lua nicio măsură, mai bine demisionați dvs. Cineva trebuie să tragă un semnal că nu se poate ceea ce se întâmplă zi de zi în România. Și poate în felul acesta le atrageti atenția celor din CSM că, în afară să spună când nu avem voie să comentăm - uite că acum am voie să comentez - și vreau să spun că ce s-a intâmplat la Vaslui se intâmplă de multe ori în țară. Vă rog, nu este nicio presiune la adresa justiției, să vă exercitați atribuțiile pe care le aveți. Și sunt convins că veți face acest lucru ", i-a spus Ponta lui Cazanciuc, făcând referire la cazul celor șapte violatori din Vaslui care au scăpat de arest, scrie romaniatv.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 22 Iulie 2015
Stire din Eveniment : Violată de colegul de muncă
Pagina a fost generata in 0.3617 secunde