Scandal în PNL. Cîțu l-a numit secretar de stat în MAE pe Andrei Novac fără acordul Biroului Național al partidului

618
Scandal în PNL. Cîțu l-a numit secretar de stat în MAE pe Andrei Novac fără acordul Biroului Național al partidului - andreinovac-1627828273.jpg

Articole de la același autor

Premierul Florin Cîțu l-a numit pe Andrei Novac secretar de stat în Ministerul Afacerilor Externe împotriva deciziei Biroului Politic Național al PNL, au declarat, sâmbătă, surse liberale.

„Cîţu a numit un secretar de stat împotriva deciziei Biroului Politic Naţional al PNL, respectiv pe Andrei Novac în cadrul MAE. Novac este ginerele preşedintelui Consiliului Județean Constanţa, Mihai Lupu.

Conform deciziei Biroului Politic Naţional al PNL şi înţelegerii dintre filiale, în distribuţia poziţiilor de demnitate publică nu era prevăzut în dreptul PNL Constanţa postul de secretar de stat la MAE. De altfel, toate poziţiile care au revenit PNL Constanţa sunt ocupate”, susţin sursele citate.

Potrivit acestora, postul de secretar de stat la MAE „revenea PNL Diaspora, în persoana lui Rareş Burlacu, validat de BPN al PNL; a doua persoană validată pentru poziţia de secretar de stat MAE a fost Dragoş Preda, din partea PNL Prahova”. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.4637 secunde