Scandal în PNL Constanța pe candidatul la Primăria Ovidiu

644
3
Scandal în PNL Constanța pe candidatul la Primăria Ovidiu - sorinatusa-1452590088.jpg

Articole de la același autor

Copreședintele PNL Constanța, Sorina Tușa, este nemulțumită de strategia adoptată de celălalt copreședinte al filialei constănțene, Gheorghe Dragomir, în legătură cu candidatul partidului pentru orașul Ovidiu și spune că nu este normal să se coopteze un membru PSD pentru a candida din partea PNL la alegerile din acest an. 


Printre altele, Sorina Tușa a spus că politica transferurilor și importurilor de candidați pe ultima sută de metri nu este normală și a criticat acest mod de a face politică.


"Vă spun hotărât că, față de opinia publică, față de alegătorii care își pun speranța în noul PNL, față de membrii de partid și față de principiile asumate prin Decalog, liderii locali au obligația să fie consecvenți cu declarațiile pe care le fac în spațiul public. Nu este normal să practici un limbaj dublu, să condamni pe de o parte traseismul, iar pe de altă parte, să încurajezi acest mod de a face politică, din anumite rațiuni politice. Mă opun acestui tip de a face politică, pentru că nu este principial, iar pe termen lung este unul pierzător, atât pentru partid și mai ales pentru comunitatea locală. Nu este corect față de membri, față de organizație, să îți asumi în nume propriu candidați care nu au nici măcar adeziune semnată. Mai mult, este inadmisibil să blochezi candidaturile colegilor din partid, mai ales că, spre exemplu, la Ovidiu existau cel puțin două variante din interiorul organizației PNL. Totodată, prin fuziune, am unit două forțe politice și am realizat un partid mare, așa că nu este normal să apelăm la persoane din afara partidului, mai ales când organizația dispune de resurse din interior. Putem câștiga bătălia politică cu PSD-ul doar cu o viziune clară și cu măsuri concrete. Vehicularea de nume și aventurile politice cu victorii la masa verde sunt doar acțiuni care demonstrează că interesele personale trec peste scopul partidului și interesul cetățeanului. Avem suficiente resurse pentru a demonstra că putem câștiga bătălia politică cu PSD, de la Constanța până la Negru-Vodă, de la Hârșova până la Năvodari", a declarat Sorina Tușa, co-președinte PNL Constanța.


Reamintim că, zilele trecute, Gheorghe Dragomir a anunțat că actualul primar al orașului Ovidiu, George Scupra, va candida pentru un nou mandat dar din partea PNL, cu toate că acesta era membru PSD. După anunțul în cauză, PSD Constanța a anunțat că l-a exclus pe Scupra din partid.


Comentează știrea

Dragomir,la vanatoare de pesedei
12 ianuarie 2016
Lasati-l,dna. Tusa

Se spune ca fiecare pasare pe limba ei piere.Dragomir nu pricepe,este greu de cap.Sau pricepe greu si uita repede.De unde se vede ca o femeie are mai multa inteligenta si se adapteaza mai usor in politica.Hai sictir,mos Dragomir !.Ai ramas pe vechi.

Cosmin
12 ianuarie 2016
Cea mai solicitata oferta de lucru online!

Cea mai solicitata oferta de lucru online! Suntem in plina ascensiune si suntem cei mai cautati! Oferim celor interesati posibilitatea unei colaborari online, part-time, la domiciliu, cu castiguri asigurate prin contract de comision. Cerem: cunostinte minime de navigare pe internet, de lucru cu fisiere pdf si word, de folosire a emailului. Sunt necesare calculator si conexiune la internet. Asiguram instruire gratuita si pas cu pas. Numai persoanele foarte serioase sunt asteptate sa ceara detalii la adresa de email: [email protected]

Dragomir si Tusa
12 ianuarie 2016
Un porc si-o botanista

doua prezente abjecte la propriu

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4451 secunde