Care este oferta PNL pentru Primăria Constanța. Cinci nume pentru o candidatură liberală

1263
5
Care este oferta PNL pentru Primăria Constanța. Cinci nume  pentru o candidatură liberală - liberaliisepregatescdealegericez-1444402474.jpg

Articole de la același autor

Membrii Comitetului Județean Executiv al Filialei Constanța a Partidului Național Liberal s-au întâlnit, zilele acestea, în ședință, în prezența vice-președintelui PNL Cezar Preda, pentru a discuta o serie de probleme organizatorice și pentru a stabili calendarul de acțiuni pentru perioada următoare.

Astfel, în prima decadă a lunii noiembrie se va desfășura sondajul de opinie privind stabilirea candidatului Partidului Național Liberal pentru Primăria Municipiului Constanța. În cadrul sondajului vor fi trecuți toți candidații, atât cei patru reprezentanți ai PNL Constanța care și-au depus cereri de candidatură - Robert Boroianu, Mihai Tararache, Christian Gigi Chiru și Fabian Iustin Roman - cât și cei de la alte partide, dar și nume cu notorietate vehiculate în presa constănțeană în ultima perioadă, precum cel al comandantului Academiei Navale "Mircea cel Bătrân" Constanța, Vergil Chițac.

Vicepreședintele PNL Cezar Preda le-a comunicat membrilor CJEX hotărârea conducerii centrale a partidului, conform căreia în localitățile unde Partidul Național Liberal are primari în funcție aceștia se vor afla la conducerea organizațiilor liberale fără a mai avea copreședinți și, de asemenea, vor fi candidații PNL la alege-rile locale din 2016.

De altfel, în perioada următoare, copreședinții PNL Constanța vor stabili localitățile unde se impune efectuarea unor sondaje de opinie pentru desemnarea candidaților, urmând ca, până la data de 15 noiembrie să fie anunțați candidații pentru toate localitățile din județ.

Comentează știrea

Gelu
10 octombrie 2015
Notorietate buna sau rea?

Mare atentie ! Notorietate nu inseamna calitate ! Poti fi foarte notoriu ca liderii clanurilor interlope sau curvele zise vedete. Mai nou,cei care intr-adevar au calitati deosebite nu sunt vizibili,ei fiind de obicei ceva mai retinuti,lipsiti de tupeu si marginalizati de hahalerele notorii. Foarte mare grija,un brand cum ar fi un partid fie el si istoric,poate insela amarnic,pentru ca orice organizatie si mai ales cele de azi ,reprezinta o acoperire a marilor banditi sau hahalere.

dogan iusuf
10 octombrie 2015
primaria

si tot asa si tot asa il vom vota pe ponta sau pe dragnea,chirea ,etce o fundatura ptr. Romania,toti sunt dar,macar incerci sa iesi dinnfundatura,sa mimezi.C. Preda este un bun vorbitor,e de prin Buzau.dobrogea nu-I a lui hasotii,chirea ,mazare,constantinescu.etc.Nimeni nu-I intreaba pe turci sau turcii-tatari ce doresc ei.Alegerile la aceste uniuni nu se intampla niciodata,rezultatele de dupa sunt cele pe care le vedem la PCR Ceausescu sau PSD dragnea.Romania cade din ridicol in mai ridicol.

victor
10 octombrie 2015
gigi chiru

Domnule Chiru gigi asta nu.e omul lui.basescu? din PMp.Toti cei care la-u slujit pe scaraoschi nu.merita promovati .sa fie clar oamenii basisti trebuie exclusi din politica si din pnl.

...
11 octombrie 2015
...

Da, de ce trebuie întrebați doar turcii ??? Ceilalți,,, !?!?!?!?!?!?

roman
7 decembrie 2015
de al dreaq

votam psd cap coada.. ca sa stiti!! sa va duce. ti la naiba cu penelisti astia penali si hoti.. pedelisti nenorociti!!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3095 secunde