Ședința Consiliului Local Constanța, boicotată de aleșii PSD. Făgădău s-a trezit singur pe baricade

1119
8
Ședința Consiliului Local Constanța, boicotată de aleșii PSD. Făgădău s-a trezit singur pe baricade - decebalfagadausingurpebaricade1-1444232202.jpg

Articole de la același autor

Ședința Consiliului Local Municipal Constanța, care ar fi trebuit să aibă loc ieri, nu s-a mai ținut deoarece toți consilierii PSD au lipsit de la întâlnire. 


Pentru prima dată în istoria Consiliului Local Constanța au fost prezenți doar șapte consilieri, de la PNL, UNPR și PNȚCD, toți cei de la PSD fiind absenți. 


În deschiderea ședinței, secretarul instituției Marcela Enache a anunțat că, din cauza lipsei consilierilor în cauză nu este cvorum, unii dintre aleșii absenți de la ședință fiind în concedii, alții plecați din localitate cu diverse probleme.


În consecință, primarul interimar Decebal Făgădău s-a trezit că este singurul social-democrat prezent la întrunire fiind nevoit să convoace o altă întâlnire.


"În această situație convoc o nouă ședință a Consiliului Local Municipal Constanța pentru marți, 13 octombrie", a spus Făgădău fără să mai facă nicio declarație.


Surprinși de situație, aleșii din opoziție au lăsat să se înțeleagă că "este ceva la mijloc", o asemenea situație nemaifiind întâlnită până acum.


"Cred că nu au căzut la pace pe diverse înțelegeri și de aceea au decis să boicoteze ședința. Cred că cel vizat este chiar unul de-al lor, adică Decebal Făgădău", a spus unul dintre aleși.


Rămâne de văzut dacă data aleasă de primarul interimar Decebal Făgădău va fi cu noroc sau nu.


Pe ordinea de zi a ședinței de ieri se aflau 51 de proiecte de hotărâri. 


Printre acestea se afla și cel privind declararea ca vacant a unui loc de consilier municipal. Practic, era vorba despre cel al liberalei Ana Marcu care și-a dat demisia invocând motive profesionale. Cum Ana Marcu a candidat la alegerile din 2012 pe lista USL, conform protocolului în vigoare la acea dată, funcția va reveni PSD, probabil, social-democratei Paula Cio-ceanu. Totodată, aleșii locali ar fi trebuit să aprobe rectificarea bugetului municipal Constanța pe anul 2015. Printre altele, pe lista proiectelor se mai afla și cel privind alocarea unei sume din bugetul local pentru finanțarea activității sportive a Asociației Club de Volei Municipal Tomis Constanța, în anul competițional 2015-2016, dar și alocarea unor sume din bugetul local pentru premierea sportivilor constănțeni care au obținut performanțe deosebite la competițiile sportive inter-naționale oficiale și a antrenorilor principali care au contribuit la realizarea acestor performanțe.


În plus, un alt proiect asemănător era și cel privind premierea sportivilor constănțeni și a antrenorilor principali ai acestora, din cadrul Clubului Sportiv "Farul" Constanța care au obținut performanțe deosebite la competiția internațională "Baku 2015 European Games".


Comentează știrea

petrica
8 octombrie 2015
tot asa

tot asa o sa fie si la alegeri ai sa ramai singur ,singurel

un alegător
8 octombrie 2015
foarte interesant

Cineva îl învață numai prostii pe Făgădău. Nici el nu știe cine e...

Deceball
8 octombrie 2015
La anu va schimbam

" Partidele politice sunt structuri mafiote " spunea Viorel Catarama. Se insela ?

eu
8 octombrie 2015
haos

Este din ce in ce mai evident ca in primaria Constanta lucrurile merg anapoda. Actul de administratie nu are nici o legatura cu domnul Fagadau. In ultimile emisiuni in care a aparut pe la tv se vede clar ca nu stapaneste nimic, vorbeste ca un om aflat in impas si care nu stie ce are de facut, asta ca sa nu mai vorbim de initiativa aceia proletara si stupida de a scoate lumea la curatenie. Iar daca cei din opozitie gandesc asa: "Cred că nu au căzut la pace pe diverse înțelegeri și de aceea au decis să boicoteze ședința. Cred că cel vizat este chiar unul de-al lor, adică Decebal Făgădău", atunci este evident ce haita de interese pe intelegeri este si acolo. Practic nu conteaza interesul cetateanului, conteaza sa cada la pace pe intelegeri. Este esenta a tot ce inseamna in viziunea acestor indivizi despre administratia publica.

Pintea
8 octombrie 2015
Actiuni heirupiste

Intr-un oras , care are cele mai mari biruri din Romania, tu vrei sa scoti oamenii cu arcanul la munca patriotica este o actiune kamikaze pentru un partid macinat de coruptie.Aceasta initiativa comunista nici nu a fost aprobata de Consiliul Local este pe ordinea de zi a sedintei la pc 51 .Se actioneaza ca pe vremea comunismului cand primul secretar pcr ,fost tractorist fruntas, hotara singur tot in acel fel deoarece stia ca in octombrie si in aprilie se efectuau araturile de toamna si primavara.O actiune majora nu poate incepe fara aprobarea sedintei Consiliului Local .Domnul primar nu intelege ca a fost numit primar interimar chiar de cei care nu vor sa mai vina la sedinte pe mine ca cetatean domnul Fagadau nu m-a convins ca la anul merita sa-l votez.De jumatate de an de cand au plecat coruptii administratia locala a paralizat.Nu se mai face nimic ,cel putin o bancuta nu a mai fost vopsita ,ce rost are sa mai enumeram alte probleme majore care framanta comunitatea . Miercuri dimineata a plouat torential .In 2 statii importante Boema si Dacia (linia 100) oamenii erau uzi pana la piele deoarece nu exista nici macar o copertina .Important este insa sa vopsim vapoarele de la iesirile din oras.

SILVI
8 octombrie 2015
OARE CUM DE CE?

BINE CA VA FRIGE NUMAI DE SPORTIVI.DAR DE CE NU VA ARDE DE SOMAJUL DIN C-TA? VI SE RUPE DE SOMAJUL DIN C-TA, ARUNCATI NISTE PACHETE SLINOASE CU GANDACI LA CEI CU VENITURI MICI SI FARA VENITURI.....FAGADAU ESTI DE NIMIC.

Cosmin
8 octombrie 2015
Oportunitate extra lucru la domiciliu!

Oportunitate extra lucru la domiciliu! Selectam colaboratori pentru lucru la domiciliu. Condiții: calculator, conexiune la internet, studii medii cel putin, cunostinte de operare cu documente word si pdf, seriozitate, dorinta de a invata ceva nou. Asiguram: instruire gratuita si indrumare pas cu pas, contract de comision. Cereti acum detalii la adresa de email: [email protected]

consilierii asasini
8 octombrie 2015
CONSILIERII DE RAHAT

ASA ORAS,ASA CONSILIERI.LOR NU LE ESTE RUSINE DE MODUL CUM CONSILIAZA ACEST ORAS,NU II INTERESEAZA INTERESUL CETATEANULUI.PE EI II INTERESEAZA NUMAI DE EI,INTERESELE LOR DE AFACERI.SA DATI BANI DE SALARII INAPOI.CAND VA LUATI SALARIILE DE CONSILIERI ESTE BINE,NU ? FOARTE BINE,DACA NU VA PLACE SI NU SUNTETI IN STARE,CEEA CE SE VEDE CLAR,ATUNCI PARASITI POSTURILE DE CONSILIERI SI DATI SALARIILE INAPOI.NU ATI FACUT NIMIC.RAUTATI SI INVIDII.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5183 secunde