Primăria Murfatlar organizează "Ziua Recoltei" la Siminoc

324
1

Articole de la același autor

Și în acest an, orașul Murfatlar duce tradiția și obiceiurile populare mai departe, sărbătorind roadele pământului.

Una dintre cele mai mari sărbători populare ale județului, Ziua Recoltei, va fi marcată în satul Siminoc din Murfatlar, duminică, 11 octombrie, dis de dimineață. Începând cu ora 7, localnicii sunt invitați, pe stadionul din sat, pentru a-și aproviziona cămările pentru sezonul rece.

Grătare, mici, legume, fructe, produse tradiționale și multă muzică bună, toate acestea vor fi ingredientele Zilelor Recoltei de la Siminoc.

Primarul orașului Murfatlar, Valentin Saghiu, a declarat că produsele vor fi putea fi achizițio-nate la prețuri accesibile: "Invităm toate gospo-dinele să vină să-și aleagă produsele! Va exista o mare diversitate, iar prețurile vor fi atractive."

Evenimentul este organizat de Consiliul și Primăria orașului Murfatlar. Autoritățile locale au pregătit și o serie de surprize pentru duminică.

Comentează știrea

bogdan
11 octombrie 2015
cel mai de forta proiect!

Cel mai de forta proiect! Suntem o echipa dinamica si intr-o ascensiune spectaculoasa in toata tara! Inca mai avem nevoie de colaboratori, asa ca va asteptam urgent sa lucrati intr-un mediu al secolului 21 si sa castigati bani cat mai repede! Oferim o seriozitate de fier si cerem acelasi lucru! Solicitati acum detalii la adresa de email:[email protected]

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 03 Octombrie 2015
Stire din Eveniment : Tânăr dat  în urmărire națională
Pagina a fost generata in 1.6926 secunde