Scaunele directorilor pedeliști constănțeni depind de prezidențialele din toamnă

907
Scaunele directorilor pedeliști constănțeni depind de prezidențialele din toamnă - 81ed4d7130d22722194f33b1ab0f937c.jpg
Directorii democrat-liberali ai instituțiilor deconcentrate constănțene și ai companiilor naționale au participat, ieri după amiază, la sediul Organizației Județene a PD-L, la o primă întâlnire cu conducerea partidului. Potri-vit liderului PD-L Constanța, senatorul Mircea Banias, obiectivul acestei întâlniri a fost acela de a aduce în atenția celor pe care partidul i-a susținut pentru funcțiile de conducere "faptul că trebuie să se implice mai mult în activitatea politică, să se responsabilizeze". "În definitiv, prin Ordonanța 37, ei au fost numiți politic pe aceste funcții, acest act normativ a eliminat orice echivoc, tocmai de aceea mi se pare firesc să contribuie și ei cu ceva, să se implice mai mult", a menționat președintele democrat-liberalilor constănțeni.
La ședința de ieri, care a durat mai bine de două ore, au luat parte aproape toți directorii deconcentratelor, precum și ai companiilor naționale Administrația Porturilor Maritime Constanța și Administrația Canalelor Navigabile, directorul general al Autorității Navale Române Constanța, Paul Brânză, lipsind de la întâlnire, pe motiv că nu se afla în localitate. Potrivit unor surse din interiorul partidului, mesajul transmis ieri de conducerea PD-L a fost clar: scaunele de conducere ale deconcentratelor și companiilor naționale ale democrat-liberalilor depind de rezultatele alegerilor prezidențiale din acest an. Mai exact, se pare că, la întâlnire, s-au adus în discuție informațiile potrivit cărora, în cazul în care ajunge președinte, Mircea Geoană va schimba premierul. Tocmai de aceea, pedeliștii au fost puși în gardă în ideea unei mobilizări și a unei implicări maxime în proxima campanie electorală pentru prezidențiale.
La capitolul reproșuri, se pare că acestea au fost făcute pe marginea unei campanii electorale, și anume aceea pentru alegerea deputaților români în Parlamentul European. Concret, directorilor coordonatori și de companii, dar și managerilor li s-a reproșat faptul că nu s-au implicat suficient în campanie.
Totodată, trebuie precizat faptul că, deși în ședința de ieri, acestora nu li s-au atribuit sarcini exacte, la viitoarele întâlniri, care vor fi convocate regulat, fiecărui director îi vor reveni atribuții clare, inclusiv în teritoriu. În cazul în care ei nu vor avea o activitate susținută în campanie, respectiv rezultate foarte bune la prezidențiale, directorii susținuți de PD-L Constanța vor pierde sprijinul politic.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7754 secunde