SCENE DRAMATICE LA TORINO ȘI PARIS / Poliția italiană a atacat miile de români aflați la vot cu gaze lacrimogene. La Paris, românii sunt bătuți de jandarmerie

2561
1
SCENE DRAMATICE LA TORINO ȘI PARIS / Poliția italiană a atacat miile de români aflați la vot cu gaze lacrimogene. La Paris, românii sunt bătuți de jandarmerie - stuttgart1-1416169094.jpg

Articole recomandate

Scene dramatice în diaspora cu miile de români care nu au apucat să voteze până la închiderea urnelor.

Deoarece nu au apucat să voteze, după ce au așteptat și șapte ore la coadă să voteze, românii au forțat să intre în secțiile de votare. La Torino, autoritățile române, la insistențele consulului român, au solicitat intervenția în forță a poliției italiene. Carabinierii și jandarmii din Torino au aruncat cu gaze lacrimogene în miile de români în încercarea de a-i dispersa.

Scene asemănătoare se desfășoară în mai multe orașe din Europa, unde urnele s-au închis la ora 22, ora României.

La Paris, spre exemplu, se poartă lupte de stradă între jandarmii francezi și românii aflați în fața ambasadelor și consulatelor.

FOARTE IMPORTANT: Cei care au solicitat intervenția polițiștilor și jandarmilor împotriva românilor sunt chiar AUTORITĂȚILE ROMÂNE!!!

Comentează știrea

VOTANT
17 noiembrie 2014
MAHALAUA

MAI TU ALA CARE SCRI ACEST ARTICOL, TU ESTI CONSTIENT DE IMBECILITATILE DEBITATE ? S-A FOLOSIT GAZ LACRIMOGEN IN SPRAY PT DISPERSAREA ROMANILOR DUPA ORA 21. NICI UN ROMAN NU A FOST BATUT. CUM ITI IMAGINEZI TU INTRIGANTULE CA JANDARMERIA FRANCEZA BATE ROMANI PE TERITORIUL ROMANIEI.....EU ITI PROPUN SA REVEZI ARTICOLUL PANA DIMINEATA INAINTE SA-L TRIMIT LA AMBASADA FRANTEI .

Articole pe aceeași temă

Duminică, 16 Noiembrie 2014
Stire din Politică-Administrație : Nereguli la vot, în Constanța!
Pagina a fost generata in 0.3183 secunde