SCHIMBĂRI LA PREFECTURA CONSTANȚA / Claudiu Palaz va candida la șefia Consiliului Județean?!

2062
11
SCHIMBĂRI LA PREFECTURA CONSTANȚA / Claudiu Palaz va candida la șefia Consiliului Județean?! - claudiuiorgapalaz4-1335204873.jpg

Potrivit unor surse din cadrul Prefecturii Constanța, prefectul Claudiu Palaz s-ar fi decis să candideze pentru funcția de pre-ședinte al Consiliului Județean Constanța. Astfel, conform legii, Claudiu Palaz ar trebui să fie suspendat de ministrul de Interne sau să își dea demisia din funcția de prefect, această decizie urmând a fi luată în perioada următoare.
Deși a amânat până în ultimul moment să-și anunțe oficial candidatura, Claudiu Palaz a fost în ultimii ani cel mai vehement combatant al administrației Mazăre-Constantinescu. Numeroasele sale luări de poziții, procese și războaie purtate cu actuala conducere a CJC l-au indicat pe prefect, în opinia constănțenilor, drept principala alternativă în fruntea județului Constanța. Cei 12 ani petrecuți în conducerea Prefecturii Constanța îl recomandă pe Palaz drept un tehnocrat care a reușit să facă administrație indiferent de conjunctura politică.



Comentează știrea

11 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
silviu
23 aprilie 2012
incompatibil

neamtu mihalache apare datelor registrului comertului administrator firma presedinte consiliul de administratie .com.rasova cta va avea un candidat la primarie incompatibil.legea 161/2003.

Siyt
24 aprilie 2012
Tehnocrat!?....cu familie care stie sa investeasca la picior de pod

Pai de nu e de colea sa castigi in vreo 20 de zile 2 mil de euro......nu as vota cu Palaz . sa plece si din prefectura

admirator
24 aprilie 2012
felicitari!

Excelenta decizie! Succes!

QSE
24 aprilie 2012
Pe Palaz nu l-as vota nici daca m-ar plati cineva

Este exact ca si Constantinescu acest palaz sa stea in casa cu tot cu unpr-ul lui de 1,2%

belghin
24 aprilie 2012
palaz

E CEL MAI POTRIVIT!! CAINII LATRA PALAZ TRECE ...

europeanu
24 aprilie 2012
Sa aibe curajul sa bage malacul la puscarie !!!

oricine e mai bun decat betivul somnolent corrupt si hot.

florin munteanu
24 aprilie 2012
la gara

A plecat pentru ca orcum il dadea dl Berca afara.

alegator
24 aprilie 2012
Alternativa

Ne-am obisnuit sa fim batjocoriti de un personaj precum actualul presedinte al CJC? A tinut judetul in "teroare" si la saracit complet pentru ca este foarte usor sa manipulezi oamenii saraci si fara perspectiva, sa le spui ca tu esti salvatorul lor desi nu faci altceva decat sa-ti bati joc de ei si sa le dai un pachet amarat in prag de alegeri. De ce sa nu acceptam o alternativa, ne-am invatat cumva ca magarul cu samarul? Macar sa acceptam ideea ca putem alege pe altcineva!

un constantean
24 aprilie 2012
Se incadreaza in asta?

LEGEA nr. 67 din 25 martie 2004 ART. 118 Prefecții și subprefecții nu pot candida și nu pot participa la acțiunile din campania electoralã, sub sancțiunea demiterii din funcție, decât în situația în care demisioneazã cu cel puțin 50 de zile înaintea datei alegerilor. LEGEA nr. 188 din 8 decembrie 1999 ART. 102 Funcționarul public poate sã comunice încetarea raporturilor de serviciu prin demisie, notificatã în scris persoanei care are competența legalã de numire în funcția publicã. Demisia nu trebuie motivatã și produce efecte dupã 30 de zile calendaristice de la înregistrare.

mirela
24 aprilie 2012
...

cred ca si-a facut temele...cu siguranta a intregistrat demisia in timp util

Răspuns la: Se incadreaza in asta?
Adăugat de : un constantean, 24 aprilie 2012
LEGEA nr. 67 din 25 martie 2004 ART. 118 Prefecții și subprefecții nu pot candida și nu pot participa la acțiunile din campania...
11 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8755 secunde