Scrisoare deschisă către România

714
"Acum când se știe cine este învingătorul alegerilor din țară, vă rog să dați publicării și acest articol. Românii și tătarii din Canada l-au votat pe Traian Băsescu.
În numele Comunității Tătarilor din Canada, mulțumesc tuturor tătarilor din România și Diaspora care au răspuns la apelul nostru de a-l vota pe Traian Băsescu președinte al României.
Campania murdară a mogulilor Patriciu, Vântu și Voiculescu nu a reușit să învingă voința românilor din țară și diaspora. Iată că și de data aceasta democrația,dreptatea și lupta împotriva mogulilor a învins din nou.
Cu o zi înainte de votul final, membrii Comitetului Comunității noastre au contactat și mobilizat toți prietenii lor de la o coastă la alta a Canadei rugându-i să participe la vot și să-l voteze pe Traian Băsescu. Orașele mari cum sunt Toronto, Montreal, Hamilton, Edmonton și Vancouver unde locuiesc majoritatea românilor din Canada
au votat 90% pe Traian Băsescu. De asemenea, am reușit să mobilizăm și pe prietenii noștri din USA care, ca niciodată, au participat în număr mai mare la alegerile din anul 2009.
Acum când ne aflăm în preajma Crăciunului și a Anului Nou, doresc prin intermediul ziarului «Cuget liber» să transmit tuturor românilor multă sănătate, fericire, prosperitate și un sincer "bravo" acestui mare luptător al dreptății și democrației - TRAIAN BĂSESCU".
Iskender Ibram, Președinte Comunitatea Tătarilor din Canada

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 08 Decembrie 2009
Stire din Politică-Administrație : Mazăre, du-te în Brazilia! Hai, pa!
Pagina a fost generata in 1.6294 secunde