Scrisoare deschisă de la Elena Udrea către Dan Voiculescu

333
Scrisoare deschisă de la Elena Udrea către Dan Voiculescu - elenaudrea1-1313668037.jpg
Ministrul dezvoltării regionale și turismului a emis în cursul zilei de astăzi o scrisoare deschisă către liderului conservator, Dan Voiculescu.
"Înțeleg că atașamentul și implicarea dumneavoastră în promovarea nobilelor idealuri ale USL nu cunoaște limite, însă ultimele acțiuni pe care oamenii plătiți de dumneavoastră le-au intreprins sunt descalificante. De două săptămâni, subordonații dumneavoastră îmi hărțuiesc rudele, până și pe cele mai îndepărtate, fapte pe care le calific drept degradante și care depășesc limita bunului simț.
Când am intrat în politică, mi-am asumat personal toate riscurile aferente. Familia mea (mama, fratele, cumnata, copiii lor și celelalte rude) a stat departe de viața publică, membrii familiei neavând funcții publice și servicii plătite de la stat. Prin urmare, membrii familiei mele nu au de ce să fie hărțuiți de așa-ziși jurnaliști.
Știu, domnule Felix, că vă este foarte greu să vă dezobișnuiți de manevrele securistice pe care le-ați utilizat cu atâta succes în afaceri și politică, însă este trist că îi învățați același lucru și pe mai tinerii dumneavoastră subordonați.
Faptul că dumneavoastră ați ales să vă turnați rudele de sânge la Securitate în timpul regimului comunist este reprobabil și nu poate fi folosit ca exemplu de bună practică în relațiile familiale.
Să loviți în mine este una, dar să loviți în membrii familiei mele doar pentru a încerca să mă discreditați demonstrează josnicia de care dați dovadă.
Am observat că nu vă dați în lături de la a minți, a dezinforma, a truca, a manipula, însă provocarea directă a rudelor mele este ultima treaptă pe care o puteați parcurge înainte de a ne agresa fizic, pe mine și pe membrii familiei mele.
Părinții mei m-au crescut în spiritul unității și grijii față de familie. Pentru mine, familia e un lucru sfânt și așa va rămâne, indiferent de presiunile pe care oameni lipsiți de caracter și imaginație le-ar exercita asupra noastră.
Vă cer imperativ să încetați urmărirea, intimidarea și provocarea familiei mele. Este vorba de oameni obișnuiți, cu reacții normale, care nu au exercițiul securistic al disimulării și care nu își doresc altceva decât să trăiască în anonimat, departe de camerele de luat vederi.
Domnule Voiculescu, stați departe de familia mea și nu încercați, prin tehnici care v-au consacrat ca turnător, să continuați să distrugeți vieți și destine", menționează Udrea în scrisoarea sa.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.838 secunde