Scrisoare deschisă pentru reabilitarea Cazinoului din Constanța

633
3
În cadrul campaniei "100 de zile pentru 100 de ani", Asociația Absolvenților din Universitatea Maritimă Constanța a lansat o scrisoare deschisă pentru reabilitarea Cazinoului din Constanța. Textul este adresat cetățenilor Municipiului Constanța, prefectului Constanței, Claudiu Palaz, primarului Constanței, Radu Mazăre, președintelui Consiliului Județean Constanța, Nicușor Constantinescu, consilie-rilor locali și județeni și senatorilor și deputaților din județ. De asemenea, documentul se vrea a fi un semnal de alarmă către premierul Emil Boc, Ministrului Culturii, Kelemen Hunor și, în sfârșit, Ministrului Dezvoltării Regionale și Turismului, Elena Udrea.
Scrisoarea vorbește despre campania "100 de zile pentru 100 de ani", acțiune în cadrul căreia se propune tuturor cetățenilor să contribuie financiar, "fie și cu un leu" , în soluțio-narea problemei privind reabilitarea.
Cazinoului din Constanța. În scri-soare se solicită implicarea intensă a persoanele care ocupă funcții publice, menționându-se faptul că acestea au "capacitatea de a genera reacții și soluții care să conducă la descoperirea celei mai bune căi spre redarea vieții și frumuseții acestui monument arhitectonic". În plus, autorul scrisorii, managerul de proiect Ovidiu Cupșa, face apel la implicare, la "eficiență, viziune și consens" din partea autorităților menționate și specifică faptul că scopul acestei inițiative este acela de a găsi soluții, nu vinovați.


Comentează știrea

Dinu
19 iulie 2011
cultura mazare

DRAGI CONSTANTENI,INTREBATI_L PE domnul mazare DE CE A LASAT SA SE INTAMPLE ASA CEVA!!!!!!!!!!!!

fdp
19 iulie 2011
@ 1 Cultura Mazăre

În primul rând Mazăre nu e un domn, e un bădăran cu educație de ghetou. În al doilea rând a lăsat cazinoul să se degradeze ca să-l vândă pe nimica toată pentru că, comisionul (adică șpaga) e grasă.Așa s-a întâmplat de 20 de ani cu fabrici și întreprinderi vândute pe "2 lei " după care au fost dezmembrate și vândute la fier vechi cu un profit colosal.

Mine
19 iulie 2011
Vandute pe 2 lei

Asa este " fdp" , dar ce este curios , in urma acestui " comert " nimeni nu a fost pedepsit , desi furtul este evident.Deci stimati compatrihoti : FURATI , FURATI , FURATI , pentru ca daca sunteti descoperiti vi se ia .... praful de pe toba ! PANA CAND ? Sa nu dea Dumnezeu cel sfant Sa vrem noi sange , nu pamant Cand foamea ne va rascula Hristosi sa fiti Nu veti scapa nici in mormant

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 16 Iulie 2011
Stire din Politică-Administrație : Cazinoul poate fi salvat. Iată cum
Sâmbătă, 09 Iulie 2011
Stire din Politică-Administrație : Cazinoul, la mâna constănțenilor
Pagina a fost generata in 0.3592 secunde