Se cere demisia lui Stelian Tănase

122
Se cere demisia lui Stelian Tănase - steliantanasemediafaxfotodianaiu-1411654165.jpg

Articole de la același autor

Președintele Comisiei pentru cultură a Senatului, Georgică Severin (PSD), cere demisia președintelui SRTV, Stelian Tănase, reproșându-i acestuia că a politizat "aproape direct" instituția, a schimbat grila de programe fără acordul CA și a decis înființarea unei fundații, fără aviz.

"Având în vedere faptul că președintele director general al SRTV nu reușește o conlucrare cu consiliul de administrație al cărui membru este, având în vedere că a înaintat mai multe grile la CNA fără aprobarea CA, încălcând legea, dovadă că CNA nu le-a pus în discuție, având în vedere faptul că a jignit Parlamentul României și a încălcat grav legea trimițându-ne spre avizare o fundație deja înființată printr-o hotărâre (a CA – n.r.) îi solicit oficial demisia", a spus Severin, astăzi, într-o conferință de presă.

Severin a spus că Tănase trebuie să își dea demisia pentru că a încălcat Legea audiovizualului atunci când a trimis noile grile de programe CNA fără ca acestea să fie aprobate de Consiliul de administrație al SRTV.


"În acest moment, televiziunea funcționează ilegal, în sensul în care grilele nu sunt aprobate, nu în alt sens", a comentat președintele Comisei pentru cultură a Senatului.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3535 secunde