Stelian Tănase: "Cred că după alegeri voi fi izgonit"

92
Stelian Tănase:

Articole recomandate

Stelian Tănase, președintele-director general al SRTv, a declarat, azi, că s-au făcut presiuni politice asupra sa, precizând că fostul reprezentant al Guvernului în CA al TVR i-a cerut să îi scoată din grila Televiziunii Române pe Sorin Avram și Cornel Nistorescu. Tănase a declarat că nu va demisiona, în ciuda presiunilor care se fac asupra sa, precizând că miza este controlul editorial în timpul campaniei electorale și că el consideră că va fi "izgonit" după alegerile prezidențiale.


Întrebat de deputatul PSD Mihai Sturzu dacă își va da demisia de onoare, Stelian Tănase a spus că a vrut să demisioneze de multe ori.

"Dar am anunțat colegii că nu voi demisiona în ciuda presiunilor care se fac (...) Eu cred că după alegeri voi fi izgonit. Asta cred eu. Dar, până în alegeri, eu voi asigura echilibrul Televiziunii Române în orice situație. Dar care e lupta acum? Controlul editorial. Nu am să cedez la presiuni, puteți să faceți câte vreți. Campania electorală la TVR se va desfășura conform regulilor democratice. Când se va termina campania tragem fermoarul și mergem acasă. Mai sunt două luni, mai aveți răbdare", le-a transmis Stelian Tănase parlamentarilor.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 09 August 2014
Stire din Cultură-Educație : TVR își schimbă numele
Marţi, 25 Februarie 2014
Stire din Monden : Ea este noua Andreea Marin a TVR-ului!
Pagina a fost generata in 0.7438 secunde