Se cere demisia ministrului Sănătății

126
Se cere demisia ministrului Sănătății - cadarium-1455616628.jpg

Articole de la același autor

Deputatul ALDE Grațiela Gavrilescu îi solicită demisia ministrului Sănătății, Patriciu Achimaș-Cadariu, pentru modul în care a gestionat situația copiilor cu sindrom hemolitic-uremic. 


"Au trecut mai bine de 10 zile de la izbucnirea crizei copiilor infectați cu — se pare?! — bacteria E-coli, zile în care starea sănătății acestora s-a agravat. Din păcate, doi dintre micuții pacienți nu au putut fi salvați, iar pentru ceilalți — prognosticul medicilor este rezervat, boala având o evoluție extrem de agresivă. Tinerii părinți din toată țara deja se tem pentru sănătatea copiilor lor, neștiind care a fost sursa de contaminare de care ar trebui să se ferească. Doi nou-născuți decedați și alți 10 — în stare foarte gravă — din cauze încă necunoscute reprezintă o situație extrem de periculoasă, o situație de criză care vă depășește!", susține Grațiela Gavrilescu într-un comunicat al ALDE.
Ea îi transmite ministrului Sănătății să se retragă la Cluj "prin demisie, cât încă nu este prea târziu!". 


"Lăsați portofoliul liber pentru un înlocuitor competent, de urgență!", adaugă Gavrilescu. 


Nu în ultimul rând, ea face un apel la premierul Dacian Cioloș pentru rezolvarea situației. "Contez pe autoritatea dumneavoastră și pe experiența pe care o aveți pentru a debloca ancheta epidemiologică și a face toate demersurile pentru identificarea și stingerea focarului", mai afirmă deputatul ALDE. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 13 Februarie 2016
Stire din Social : Demisie la TVR!
Miercuri, 23 Decembrie 2015
Stire din Actual : Demisie la nivel înalt!
Pagina a fost generata in 1.4728 secunde