Se deschide Orășelul Copiilor din Năvodari

591
Se deschide Orășelul Copiilor din Năvodari - copiioraselulcopiilorgf14-1323371431.jpg
Orașul Năvodari se îmbracă de sărbătoare! De câteva zile, pe străzile din localitate, administrația locală Năvodari a dispus montarea beculețelor ornamentale, care vor lumina pe întreaga perioadă a sărbătorilor de iarnă. În plus, centrul orașului se va îmbrăca, și el, în straie de sărbătoare! La acestea, se adaugă și copăceii luminoși, pe care Primăria și Consiliul Local i-au montat pe străzile principalel și care sunt aprinși în fiecare seară.
Surpriza din această iarnă este că, în perioada 21 - 23 decembrie, Primăria orașului, în colaborare cu Casa de Cultură "Pontus Euxinus", organizează acțiunile ce se vor desfășura în Orășelul Copiilor în parcul din centrul Năvodariului.
Astfel, timp de trei zile, toți copiii din Năvodari sunt așteptați la întâlnirea cu Moș Crăciun. Conform programului stabilit, activitățile se vor desfășura în intervalul orar 17.00 - 19.00, timp în care cei mici se vor putea bucura de magia poveștilor și de frumoasele colinde de Crăciun.
În prima seară, pe scena special amenajată, va fi pusă în scenă piesa de teatru "Magicianul", în cea de-a doua seară urmând a se desfășura un concert de colinde susținut de trupa "Amicii" și corul "Armonia". În cea de-a treia seară, copiii își dau întâlnire cu Crăiasa Zăpezii și prietenii ei, aduși la Năvodari într-o piesă de teatru.
Directorul adjunct al Casei de Cultură Năvodari, Elena Matei, ține să precizeze că, în fiecare seară, în Orășelul Copiilor, imediat după prezentarea spectacolelor, Moș Crăciun îi așteaptă pe toți copiii, să le ofere dulciuri.
De altfel, în această perioadă de dinaintea sărbătorilor de iarnă, Casa de Cultură "Pontus Euxinus" este, zilnic, gazda spectacolelor care au ca temă datinile și tradițiile de Crăciun și Anul Nou.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 07 Decembrie 2011
Stire din Sport : Micii rugbiști, eseuri la Năvodari
Marţi, 06 Decembrie 2011
Stire din Eveniment : Sfârșit tragic pe podul din Năvodari
Pagina a fost generata in 0.6635 secunde