Se desființează Inspecția Muncii și Agenția Națională pentru Plăți și Inspecție Socială

192
Se desființează Inspecția Muncii și Agenția Națională pentru Plăți și Inspecție Socială - muncalanegru1393443387-1418910613.jpg

Articole de la același autor

Inspecția Muncii și Agenția Națională pentru Plăți și Inspecție Socială vor fi desființate, iar în locul acestora va fi formată, prin comasare, o structură unică. Aceasta se va numi Agenția Națională pentru Inspecția Muncii și Securitate Socială, în subordinea Ministerului Muncii, a decis Guvernul.

Urmare a acestei decizii, în subordinea noii agenții vor fi create, la nivelul fiecărui județ și al municipiului București, direcții județene de muncă și securitate socială, conform ordonanței de urgență privind noua configurație a Guvernului.

Agenția va fi condusă de un secretar de stat numit de premier la propunerea ministrului Muncii și va prelua personalul celor două structuri comasate, dar cu încadrarea în numărul maxim de posturi.

Guvernul a mai decis înființarea Autorității Naționale pentru Persoanele cu Dizabilități, prin preluarea activității în domeniu de la Ministerul Muncii, care va fi condusă tot de un secretar de stat.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4793 secunde